A24.com.tr » ekonomi » Türkiye Genç İşadamları Derneği saldırıyı lanetledi

Türkiye Genç İşadamları Derneği saldırıyı lanetledi

Türkiye Genç İşadamları Derneği saldırıyı lanetledi

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetlerken saldırının zamanlamasına dikkat çekti.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetlerken saldırının zamanlamasına dikkat çekti. Çuhacı, Türkiye’nin Rusya ve İsrail ile ilişkilerini iyileştirme adımları atarken, Mısır ile ilgili olumlu sinyaller gelirken yapılan saldırının kim tarafından yapıldığı değil yaptırıldığının sorgulanması gerektiğini belirtti.

ASIL SORULMASI GEREKEN BU TERÖRİSTLERİ KİMLER AZMETTİRDİ
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadığını ve saldırganları ve onları azmettirenleri lanetlediklerini açıkladı. Saldırı sonrasında bir açıklama yapan Çuhacı şunları söyledi:
“Tüm insanlığın lanetlediği bir terörist saldırı daha gerçekleştirildi. Üstelik en yüksek güvenlik önlemlerinin alındığını sürekli gözlemlediğimiz bir yerde… Saldırıda masum insanlar, siviller yaşamını yitirdi ya da yaralandı. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin insanlığını, değerlerini sorgulamaya bile gerek yok. Asıl sorulması gereken soru her zaman olduğu gibi kimler azmettirdi. Saldırının zamanlaması çok dikkat çekici… Türkiye’nin Rusya ve İsrail ile ilişkilerini iyileştirmek amacıyla adımlar attığı; Mısır ile olumlu sinyallerin konuşulduğu bir sırada gerçekleştirilen saldırı iyi analiz edilmeli. Bize düşen toplumsal anlamda yaraları sarmaya destek olmak ve saldırganlara tepki göstermek… Hükümete düşen sorumluluk ise çok net… Bu terör saldırılarını gerçekleştiren odakların merkezlerini, lojistik üslerini imha etmek ve Türkiye’de bu anlamda terörle kolkola girmiş her kim varsa onlara karşı da en etkili şekilde önlemler almak. Toplum kendisini teröristlere karşı korumak için gereken önlemleri almak zorunda…”
Saldırıda yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileyen Çuhacı yaralananlara da acil şifalar diledi.

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...