A24.com.tr » yaşam » Türk Telekom'da 3 yönetici gözaltında

Türk Telekom'da 3 yönetici gözaltında

Türk Telekom'da 3 yönetici gözaltında

15 Temmuz akşamı başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası yürütülen operasyonlar Türk Telekom'a da sıçradı. Paralel yapı ile bağlantısı olduğu öne sürülen 3 üst düzey yönetici gözaltına alındı

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası paralel yapıya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında gözaltına alınan kişilere her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor.

FETÖ darbe girişimi soruşturmasında gözaltılar devam ediyor. Soruşturma kapsamında Türk Telekom'dan üst düzey 3 yönetici gözaltına alındı.

Bununla birlikte Düzce'de de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturmasında 8 işadamı gözaltına alındı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, örgütle bağlantısı olduğu ve finansal destek sağladığı öne sürülen işadamları; İ.C., M.C., Y.C., T.K., A.K., C.F., Ş.D. ve C.D.’nin evlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince arama yapıldı. Aramalarda bazı bilgisayar, belge ve dokümanlara el konuldu. İşadamları gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

YORUMLAR
  Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz
Yüzüklerin Efendisi filmini anımsatan köy: Haid Al- Jaz