A24.com.tr » medya » Survivor'den elenen Semih'e haksızlık mı yapıldı?

Survivor'den elenen Semih'e haksızlık mı yapıldı?

Survivor'den elenen Semih'e haksızlık mı yapıldı?

Semih Survivor'den elendi ortalık karıştı. Semih fanları sosyal medyadan Acun Ilıcalı'ya büyük tepki göstererek Semih'e haksızlık yaptığını dile getirdi.

 TV8'in son bölümleri soluksuz takip edilen yarışma programı Survivor 2016'nın 108. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Heyecanın yüksek olduğu bölümde Semih, Nagihan ve Damla'nın SMS oylamasına çıktı. Oylamanın ardından ise 2 kişi adaya veda etti 1 kişi ise yarı finalist olarak belirlendi

ACUN'A BÜYÜK TEPKİ
Semih'in elenmesinden sonra sosyal medyadan büyük tepki gösteren Semih fanları Acun Ilıcalı'nın hile yaptığını iddia ettiler. Birçok sanatçının da desteğini aldığı bilinen Semih'in yarı finale bile kalamadan elenmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Acun'un intagram hesabına binlerce yorum yapan Semih fanları kanalı arayarak şikayetlerini dile getirdiler.

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

 

DEMET AKALIN HASTA YATAĞINDA OY ATMIŞ!

 

SEMİH: BANA YANLIŞLAR YAPILDI
Elenmesinin ardından Semih şu ifadelere yer verdi: "Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, 'Semih neredeydi' Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum."

ACUN ILICALI: BEKLEDİĞİMİN ÜZERİNDEYDİN
Acun Ilıcalı da Semih'e övgüler dizerek "Performans olarak beklediğimin çok üzerindeydin. Fiziksel olarak çok fazla sporcu vardı. Performansını bazı oyunlarda çok üst seviyeye çıkarabildin. Acaba bu kadar başarılı olabilecek misin diye sormuştum. Sen de inancım var demiştin. Şu bir gerçek ki, saygı konusunda çizgileri çok iyi kurdun. Birçok tartışma oldu ama bir sezonu atlatmış olduk. İnşallah bundan sonra görüşürüz" dedi.

 SEMİH'İN AÇIKLAMALARI

YORUMLAR
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası