A24.com.tr » medya » Survivor'de heyecan dorukta Atakan'ın yarı finaldeki rakibi bu akşam belli oldu

Survivor'de heyecan dorukta Atakan'ın yarı finaldeki rakibi bu akşam belli oldu

Survivor'de heyecan dorukta Atakan'ın yarı finaldeki rakibi bu akşam belli oldu

Survivor'de büyük finale sayılı günler kala heyecan dorukta. Atakan'ın yarı finaldeki rakibi kim olacak? Damla mı, Nagihan mı, Semih mi? İşte bu sorunun cevabı haberimizde.

  Survivor'da yarı finale kalacak isimler belli oluyor. Kıbrıs'a giden yolda heyecan dorukta. Serkay Survivor'da finali garantileyen ilk isim oldu. Atakan ise yarı finalist. Semih, Nagihan ve Damla ise sms oylamasına çıkacak. Peki Survivor'da yarı finale kimler çıkacak? Survivor 2016'da Kıbrıs finaline doğru son yaşananlar haberimizde.

Survivor finali nasıl gerçekleşecek?
Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. Bu akşam Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. Bu akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

 

YORUMLAR
  Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...
Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...