A24.com.tr » medya » Seviyor Sevmiyor 12. bölüm fragmanı Deniz aşkını itiraf ediyor

Seviyor Sevmiyor 12. bölüm fragmanı Deniz aşkını itiraf ediyor

Seviyor Sevmiyor 12. bölüm fragmanı Deniz aşkını itiraf ediyor

Romantizm ve komedisiyle Atv'de izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Seviyor Sevmiyo' dizisinin 12. bölüm fragmanında Deniz, bir türlü açılamadığı Yiğit'e aşkını itiraf ediyor.

 ATV'nin en çok beğenilen dizilerinden olan 'Seviyor Sevmiyor' un 12. bölüm fragmanı izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. Dizinin sempatik ve aşık kadını Deniz, Yiğite olan aşkını sonunda itiraf ediyor.

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Seviyor Sevmiyor'un yönetmen koltuğunda ise, Yusuf Pirhasan oturuyor. Başrollerinde, Zeynep Çamcı : Deniz, Gökhan Alkan : Yiğit,Gonca Sarıyıldız : İrem,Yiğit Kirazcı : Tuna,İpek Tenolcay : Asena gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizi Seviyor Sevmiyor 11. yeni bölümü ile 25 Eylül 2016 Pazar akşamı saat 20:00'da ATV'deydi.

Geçtiğimiz haftalardaki başarısını sürdüren “Seviyor Sevmiyor” bu hafta da tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Seviyor Sevmiyor, Tüm Kişilerde 4,29 izlenme oranı ve 15,88 izlenme payına, AB Sosyal Statü'de 3,34 izlenme oranı ve 14,51 izlenme payına, 20+ABC1 Statüsü'nde ise 3,48 izlenme oranı ve 13,18 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

 

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İrem ve Deniz eski günlerine dönmüş, İrem mutlu Deniz ise mutluluk oyunu oynamaktadır. Yiğit' in davetiyle bir gece buluşurlar. Deniz arkadaşına geçmişle ilgili 'çuvalladığı yerlerde' yardım eder. Öte yandan Tuna'nın görmediğimiz hayatına şahit olur. Kitaptan kazandığı paranın önemli bir kısmını bir zamanlar yaşadığı çocuklara harcamakta ve o da aşk acısı çekmeye devam etmektedir.

Neşe araştırmalarının sonucunda büyük gizemi, yani İrem' in Yiğit'le birlikte olmak için Deniz'in yerine geçtiğini öğrenir. Yiğit İrem' in anne babasını ziyaret etmek ister. İrem ve Deniz panikler. Deniz' in anne ve babasının bu oyuna dahil olmayı kabul etmesi gerekmektedir. Deniz, Tuna'nın da yardımıyla, başka biri zannettiği Gölge'yle konuşur ve mutluluk oyunu çöker. Yiğit kız istemek için amcasını çağırır ama onun yerine sürpriz biri gelir.

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİNİN KONUSU

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

YORUMLAR
  Yeni dizilerden Siyah Beyaz İddialı geliyor
Yeni dizilerden Siyah Beyaz İddialı geliyor