A24.com.tr » magazin » Savcı o oyuncular için 2 yıl hapis istedi!

Savcı o oyuncular için 2 yıl hapis istedi!

Savcı o oyuncular için 2 yıl hapis istedi!

Savcı 34 sanıklı uyuşturucu davasında esas hakkındaki mütalaasında Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca için uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.

İstanbul Narkotik Polisi, 2013 yılının Ocak ayında yaptığı operasyonda aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, ve şarkıcı Cenk Eren'i “uyuşturucu temin etmek" suçundan gözaltına almıştı.

Bir süre karakolda kalan Gizem Karaca, Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy daha sonra serbest bırakılmıştı. 'Uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek' suçunda dava açılan ünlü oyuncular mahkemeye çıkıp ifade vermişti.

KİMSEYE UYUŞTURUCU TEMİN ETMEDİM

İlk ifadesinde Kimseye uyuşturucu temin etmediğini belirten Çağatay Ulusoy, “Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim” savunmasını yapmıştı.

Mahkeme heyeti de Ulusoy'un tutuksuz yargılanmasına karar vermişti.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.[2] İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri[3] bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.[4]

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.[5]

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir.[6] En son Leyla Lydia Tuğutlu ile 'Delibal' adlı filmde rol almıştır.Evli için Ioana Ioli - Top Model.

 

YORUMLAR
  Perseid Meteor Yağmuru izleyenleri büyüledi...
Perseid Meteor Yağmuru izleyenleri büyüledi...