A24.com.tr » yaşam » PKK'dan dehşet verici infaz!

PKK'dan dehşet verici infaz!

PKK'dan dehşet verici infaz!

Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi'nde PKK tarafından kaçırılan mahalle muhtarı ilk önce kanlı bir şekilde infaz edildi sonra da aracıyla birlikte yakıldı.

Mardin Valiliği bir açıklama yaparak muhtarın önce infaz edildiğini ardından aracı ile birlikte yakıldığını açıkladı.

KAÇIRILDI
Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Memet Acu evinden ayrıldıktan sonra saat 18.00 sıralarında yolda bölücü terör örgütü tarafından durdurularak kaçırıldı ve aracı gasp edildi.

SPREY BOYA İLE
Saat 23.30 sıralarında ise Bahçebaşı Mahallesine 3-4 km mesafede eski Savur yolu üzerinde, Memet Acu’ya ait yanmış bir araç ve içerisinde yanmış şekilde bir insan cesedi bulundu. Yanan aracın arka tarafında asfalt üzerine sprey boya ile “PKK YP” yazıldığı görüldü. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Acu’nun naaşı, otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

GECE SAATLERİNDE İNFAZ
Konuyla ilgili Mardin Valiliği’nce basın mensuplarına gönderilen bilgi notunda şöyle denildi: “Mardin ili Yeşilli ilçesi Bahçebaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Acu’nun yakınları, dün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek kendisinden haber alamadıklarını belirtmeleri üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada, muhtarın 47 AD 887 plakalı araçla birlikte bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırıldığı tespit edildi. Muhtara ait olduğu değerlendirilen bahse konu araç, gece saatlerinde eski Savur yolu üzerinde yanmış vaziyette, içerisinde yanmış bir erkek cesedi ile bulundu. Yeşilli İlçe Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili inceleme başlatmış, yapılan ilk inceleme ve araştırmada cesedin Bahçebaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Acu’ya ait olduğu değerlendirilirken, aracın arka kısmında asfalt üzerine sprey boya ile 'PKK' yazıldığı görülmüştür. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.”

YORUMLAR
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı