A24.com.tr » yaşam » Periscope"tan canlı yayın yapan iki genç aşırı hız yapınca olanlar oldu

Periscope"tan canlı yayın yapan iki genç aşırı hız yapınca olanlar oldu

Periscope"tan canlı yayın yapan iki genç aşırı hız yapınca olanlar oldu

Sosyal medyanın yararları olduğu kadar zararlarının da olduğu bir gerçek. Bunun bir örneği Şile yolunda yaşandı, trafikte seyir halinde olan iki genç "Periscope"tan canlı yayındayken kaza yaptı.

Sosyal medyada bir ilk daha gerçekleşti. Şile yolunda iki genç arabaya binerek, yaptıkları gezintiyi sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladı. Bu sırada yanlarına yanaşan araçtakilerle de sohbet eden Enes G. ile Berkay Y., hızla ilerlemeye devam etti. Sohbet sırasında gençler yandaki araca, "İsteğine göre 300 km hızla. Ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler. Yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, tam bu sırada öndeki kamyonu son anda fark etti.

BİRİ AĞIR YARALI
Kamyonu sollayan gençler karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak hastaneye gönderdi. Yaralanan gençlerden Enes G.'nin durumu ağır.

ÜNLÜ TİYATROCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ
İki gencin kamyonu sollamak isterken kafa kafaya çarpıştığı aracın ise ünlü tiyatrocu Mustafa Alabora'ya ait olduğu öğrenildi. Kazada her iki araç da hurdaya döndü. Mustafa Alabora'nın tedavisi sürüyor..

KAZAYI CANLI İZLEDİLER
Periscop’tan canlı yayın yapan gençlerin karıştığı kaza sosyal medyadan canlı izlendi. Görüntülerde gençlerin aşırı hız yaptıkları görülüyor. Bu sırada önlerinde seyreden kamyonu geç fark eden gençler kaza yapmaktan kurtulamıyor.

YORUMLAR
  Yurdum insanının güldüren halleri
Yurdum insanının güldüren halleri