A24.com.tr » magazin » Nihat Doğan'dan Cem Yılmaz'a ağır gönderme

Nihat Doğan'dan Cem Yılmaz'a ağır gönderme

Nihat Doğan'dan Cem Yılmaz'a ağır gönderme

Sosyal medyada askeri darbe girişimine karşı sessiz kalmakla eleştirilen komedyen Cem Yılmaz'a şarkıcı Nihat Doğan'dan bir gönderme geldi.

 15 Temmuz darbe kalkışması Türkiye’de birçok şeyi değiştirdi. Askerin sokağa çıkmasına karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkı meydanlara davet etti. Sosyal medyada geniş yankı bulan ‘demokrasi nöbeti’ne ünlü isimlerden de destek geldi. Konu hakkında hiç paylaşım yapmayan ünlüler ise okların hedefinde oldu. Meydanlarda birlik mesajı verenler, sosyal medyada birbirine hoşgörü göstermedi. Şüphesiz ki paylaşım yapmama konusunda en çok eleştirilen isimlerden biri de Cem Yılmaz’dı. Hatta ünlü komedyen hakkında yurt dışına kaçtı haberleri de yapıldı. Uzun süre cevap hakkını kullanmayan Yılmaz, dün sessizliğini bozdu ve ‘vatan sevgim ortadadır’ diyerek kimseye hesap vermeyeceğini yazdı.

CEM YILMAZ’A TAŞ ATTI

Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamalara, darbe gecesi ve sonrasında da meydanlarda olan Nihat Doğan’dan taş geldi. Doğan, sosyal medya hesabından ‘Vatanı Nihat Doğan savunur Edebiyatını Cem Yılmaz yapar’ yazdı.

YORUMLAR
  Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!
Sen Anlat Karadeniz dizisinde akılalmaz hata!