A24.com.tr » yaşam » Kübra'dan acı haber

Kübra'dan acı haber

Kübra'dan acı haber

Ordu’da iki gün önce evde beyin kanaması geçiren 25 yaşındaki Kübra Poyraz’ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti.

Ordu’da bir güzellik salonunda estetisyen olarak çalışan Kübra Poyraz, iki gün önce Taşbaşı Mahallesi’ndeki evlerinde başının ağrıdığını belirterek ailesi tarafından Ordu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada beyin kanaması teşhisi konulan genç kız ilk tedavisinin ardından ambulansla acilen Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Kübra Poyraz’ın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Halen yoğun bakımda yaşam ünitesine bağlı olan Kübra Poyraz’ın beyin ölümünden sonra vücut fonksiyonlarının tamamen bitmesi bekleniliyor. Ulubey nüfusuna kayıtlı olan Kübra Poyraz, sosyal paylaşım sitesinde bir süre önce yaptığı açıklamada, iyi gün dostlarına sitem etmiş, cümlelerinin sonuna adeta veda eder gibi el işareti koyarak şöyle yazmıştı: “Genelde böyle zamanlarda arkadaşların senden bıkar aramaz sormaz. Çünkü mutsuzsundur onu da mutsuz edeceksindir. Ama keyifli olduğunda hepsi yarışa girer görüşmek için. Çünkü neden iyi gün dostu diye bir şey var. Kötü gün dostu yok, kimse kimseyi kandırmasın. Bir de kimse bana trip atmasın, Bu sefer siz beni aramak zorundasınız. Evet, her şey karşılıklıysa yaptığım iyiliklerin karşılığını bekliyorum.”

YORUMLAR
  Göbek eritmeye yarayan 10 önemli gıda
Göbek eritmeye yarayan 10 önemli gıda