A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur'da kazanan çift belli oldu! İşte büyük ödülün sahipleri

Kısmetse Olur'da kazanan çift belli oldu! İşte büyük ödülün sahipleri

Kısmetse Olur'da kazanan çift belli oldu! İşte büyük ödülün sahipleri

Kanal D'nin reyting rekorları kıran programı Kısmetse Olur'da kazanan çift sızdırıldı. Büyük heyecana sahne olan finalde yarışmayı sürpriz bir çift kazanırken, sonuncu olan çift ise büyük şok yaşadı.

 Tartışmalı evlendirme programı 'Kısmetse Olur'un kazanan ismi basına sızdı. Cansel ve Eser çifti ilk sezonun kazananı olmasına rağmen evlenmek istemedi.

İÇERİDEN BİLGİ SIZDIRILDI
Kısmetse Olur Yarışması final yapıyor. Büyük ödülün 700 bin liralık ev olduğu Kısmetse Olur'u kazanan isim sızdı. Kısmetse Olur birincisi Cansel Çördük ve Eser West çifti oldu. Kısmetse Olur'daki final oylaması 27 Haziran 2016 pazartesi günü tamamlandı. SMS oylamasına çıkan çiftler şunlar oldu;

CanEs: Cansel Çördük ve Eser West
NurBat: Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli
HazEm: Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

KISMETSE OLUR BİRİNCİSİ CANSEL-ESER
Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre sonunculuk şoku yaşadı.

KİM EVLENECEK?
Kısmetse Olur birincileri kadar evlenme kararı alanlar da şaşırtıcı oldu. Yarışmayı birinci ve ikinci tamamlayan çift evlenmeye hazır olmadıklarını söyleyerek nikah masasına oturmadılar. Nur Erkoç sevgili olduğu Batuhan Cimilli ile evlenmeye hazır olmadığını açıkladı. Şaşırtıcı olan ise Cansel Çördük'ün de Eser West ile evlenmek istememesi oldu.

Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyleyince evden nikah kıyarak ayrılan çift sadece onlar oldu. Hazem (Hazal /Emre) çiftinin düğün masrafları Kısmetse Olur yapımı tarafından karşılanacak.

KISMETSE OLUR BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?
Kısmetse Olur yarışmasındaki büyük ödül bir evdi... Evin değerinin ise 700 bin lira olduğu söyleniyor. Büyük ödülü kazanan Cansel ve Eser oldu. Evlenmeyen çiftin evi nasıl paylaşacakları merak konusu. Kısmetse Olur finali İstanbul'da yapılacak.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI
Kısmetse Olur yeni yayın döneminde yine ekranda olacak. 5 haftalık bir aranın ardından yarışma yeni yarışmacılarla yola devam edecek. Şimdiden bazı isimlere teklif gittiği söyleniyor. Eski yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda olmayacak. Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde birincilik ödülü ve kuralları da değişti.

Bundan sonra birinci olan çifk evlilik kararı aldıkları taktirde ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Evlenme kararı almazlarsa sadece para ödülünü alabilecek. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak.

 
(Kaynak: Milliyet)
 
YORUMLAR
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi