A24.com.tr » yaşam » Kilis'e roket atıldı: Ölü ve yaralılar var

Kilis'e roket atıldı: Ölü ve yaralılar var

Kilis'e roket atıldı: Ölü ve yaralılar var

Kilis'e atılan 4 roket mermisinin infilak etmesiyle yaralanan ve hastaneye kaldırılan 1 kişi öldü, biri ağır 7 kişinin ise tedavisine başlandı.

Suriye'den Kilis'e peş peşe 4 roket atıldı. Roketlerden 2'si Namık Kemal ve 2'si de Çaylak mahallelerindeki çeşitli binalara isabet etti. Roketlerden dolayı 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Saat 17.00 sıralarında Suriye tarafından atılan Katyuşa roketi Namık Kemal Mahallesi'ne düştü. Roketlerin infilak etmesi üzerine sağlık ve kurtarma ekipleri patlamaların olduğu bölgeye gönderildi.

15 DAKİKA SONRA 2 ROKET DAHA...

15 dakika sonra 2 Katyuşa roketi daha kent merkezine atıldı.Roketlerin birinin bir apartmana isabet ettiği belirtildi. Olayda 8 kişi yaralandı. Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti. Biri ağır 7 kişinin ise tedavisine başlandı. Böylece geçen 18 Ocak'tan itibaren atılan roketlerden ölenlerin sayısı 21'e yükseldi.

FIRTINA OBÜSLERİ İLE VURULDU...

Sınır hattındaki birliklerden radarla tespit edilen IŞİD hedefleri, tank, Fırtına obüsü ve çok amaçlı roketatarlarla ateş altına alındı. Öte yandan Azez'e bağlı Düden köyünde, Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü IŞİD arasında çatışmalar devam ediyor.

YORUMLAR
  Eva Longoria 42 yaşında ilk bebeğine hamile (40'ından sonra anne olan ünlüler
Eva Longoria 42 yaşında ilk bebeğine hamile (40'ından sonra anne olan ünlüler