A24.com.tr » yaşam » Kaçırıldı denilen, kız yatağın altından çıktı!

Kaçırıldı denilen, kız yatağın altından çıktı!

Kaçırıldı denilen, kız yatağın altından çıktı!

Niğde'yi ayağa kaldıran olayda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Vildan'ın kız kardeşinin evinde yatağın altında saklanırken yakalandığı ortaya çıktı.

 Yaz tatilini geçirmek için geldiği Niğde’nin merkeze bağlı Fesleğen Köyü’nde 25 Temmuz akşamı kuzeniyle bakkala ekmek almaya giden Vildan D., iddiaya göre HASAN B. ve iki kişi tarafından otomobile zorla bindirilip kaçırıldı.

İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri köyü ablukaya aldı. Köyün giriş çıkışında 24 saat nöbet tutan jandarma, Hasan B.’ye yardım eden kişilerin Zekeriya Dalkılıç ile Kadir Soyer olduğunu saptadı. Şüphelilerin saklandığı yeri tespit eden ekipler, önceki gün yaptıkları operasyonla şüphelileri gözaltına aldı.

"HERKESE KAPAK OLSUN"
Her yerde aranan Hasan B. ise, sosyal medya hesabında, “Herkese kapak olsun biz mutluyuz. Alan razı, veren razı. Aleme ne oluyor anlamadım? Elbet bu işin sonunda bana hakaret edenlerle görüşürüz” diye paylaşımda bulundu.

Hasan B., bu yazının ardından Vildan ile çekilmiş fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflarda genç kızın, Hasan B.’nin koluna girmesi, boynuna sarılması ve gülmesi dikkat çekiyor.

GENÇ KIZIN YAKINLARI HASAN B.'YE SALDIRDI
Vildan D.’nin bulunması amacıyla oluşturulan 40 kişilik ekip, fotoğrafların paylaşılmasının ardından Fesleğen, Tepeköy, Karanlıkdere, Okçu, Ballı Köy ve yaylalarında detaylı arama yaptı. Teknik takip ve araştırmalar sonunda Vildan D. ile Hasan B.’nin Bor ilçesine bağlı Tepeköy’de bulunan Hasan B.’nin kız kardeşinin evinde oldukları saptandı. Evde arama yapan ekipler, Vildan D. ile Hasan B.’yi yatağında altında saklanırken buldu. Jandarma aracına bindirilen Hasan B. ile Vildan D., sağlık kontrolü için Niğde Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Poliklinikler servisi girişinde genç kızın yakınları Hasan B.’ye saldırarak tartakladı.

YORUMLAR
  İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!
İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!