A24.com.tr » yaşam » Genç motosikletçi kazada yaşamını yitirdi

Genç motosikletçi kazada yaşamını yitirdi

Genç motosikletçi kazada yaşamını yitirdi

E-5 karayolu Merter mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Can, E-5 karayolu Merter mevkiinde önündeki 34 JM 905 plakalı Erdoğan Ö. idaresindeki otomobili sollamak istedi. Otomobil sürücüsünün kendisini fark etmemesi ile otomobil ile bariyerler arasında sıkışan motosiklet sürücüsü, metrobüs yolunun bariyerlerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile kaskı takılı olmasına rağmen başına ağır darbe alan genç, yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kazanın ardından duran otomobil sürücüsü Erdoğan Ö., Murat Can’ın yardımına koştu ancak genç motosikletçi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde Murat Can’a müdahale eden sağlık ekipleri, gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza noktasında araştırma yapan emniyet ekipleri ise bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Erdoğan Ö.'nün genç motosikletçinin cansız bedeninin yanı başında polislere kazayı anlatırken oldukça üzgün olduğu görüldü. Kaza sırasında otomobilde Erdoğan Ö.'nün ailesinin de olduğu görüldü.
 

YORUMLAR
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı