A24.com.tr » medya » Esra Erol'un programında gelin adayı damada saldırınca yayın kesildi

Esra Erol'un programında gelin adayı damada saldırınca yayın kesildi

Esra Erol'un programında gelin adayı damada saldırınca yayın kesildi

İzdivaç programlarında skandallar bitmiyor. Esra Erol'un programındaki damat adayı Al Haydar eski nişanlısının en yakın arkadaşı ile sevgili olunca ortalık karıştı.

 Esra Erol'un izdivaç programında rezillik çıktı. Ali Haydar isimli damat adayı nişanlısından ayrılıp onun en yakın arkadaşı ile sevgili olunca olaylar patlak verdi.
Canlı yayında genç kız eski nişanlısının üstüne atladı. Esra Erol hemen yayını kestirdi ve reklama gidildi.

ALİ HAYDAR REZİLLİĞİ
Esra Erol bugüne kadar ucuz reyting numaralarına kapılmaması ile bilindi. Ancak Ali Haydar gibi çoktan kovması gereken bir ismi ekranda tutması ile izleyenlerini şaşırtıyor. Neredeyse 1 yıldır ATV ekranında boy gösteren Ali Haydar'ın kırdığı cevizler bini aştı.

NİŞANLISININ EN YAKIN ARKADAŞI İLE...
Ali Haydar'ın son vukuatı da nişanlısı Esra'dan ayrılıp onun en yakın arkadaşı ile sevgili olmak oldu. Ezgi isimli genç kız ile çıkmaya başlayan Ali Haydar daha önce de Özlem isimli bir genç kızla nişanlanıp onu da yarı yolda bırakmıştı.

CANLI YAYIN KARIŞTI
Eski nişanlısının en yakın arkadaşı ile sevgili olarak stüdyoya gelen Ali Haydar canlı yayında rezillik çıkaran isim oldu. Nişanlısı Esra'yı tahrik eden Ali Haydar ona karşı şov yapmaya kalktı. Cebinden kağıtlar çıkartıp Türkçe ve Fransızca 'Bitti' yazısını gösterince genç kız çileden çıktı. Yerinden fırlayıp Ali Haydar'ın üstüne atlayan Esra'yı kimse tutamadı. Esra Erol hemen yayını kestirdi ve reklam arasına gidildi.

 
 
 

ALİ HAYDAR ÖZLEM DEMİR İLİŞKİSİ
Ali Haydar Ocak ayında da Özlem Demir isimli bir sunucuyla nişanlanmıştı. Ali Haydar'ın Özlem aşkı da kısa sürmüş ve canlı yayında ayrıldıklarını duyurmuştu.

24 YIL SONRA BULDUĞU BABASIYLA DA KÜSTÜ
Ali Haydar, Esra Erol sayesinde şöhreti bulunca kendini kaf dağında sanmaya başladı. Arka arkaya sevgili değiştiren Ali Haydar, 24 yıl sonra bulduğu babasıyla da görüşmüyor. Ali Haydar'ın babasıyla görüşmememisinin sebebi ise onun maddi durumu... Babasının işini küçümseyen Ali Haydar'ın bu sebeple onunla biraraya gelmediği öne sürüldü.

YORUMLAR
  2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)
2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)