A24.com.tr » yaşam » Cansel'i öldüren katil suçunu itiraf etti

Cansel'i öldüren katil suçunu itiraf etti

Cansel'i öldüren katil suçunu itiraf etti

Manisa'da kaybolduktan 3 gün sonra ölü olarak bulunan ve babası ile ağabeyi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Cansel B.'nin katili belli oldu.17 yaşındaki genç kızı öldüren katil suçunu itiraf etti.

SUÇ ALETİ BULUNDU

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinden sonra Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına gönderilen Cansel B'nin eski erkek arkadaşı F.Y'nin ifadesi tamamlandı. F.Y'nin ifadesinde Cansel B'yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. F.Y'nin ayrıca ifadesinde suç aletini evinde sakladığını söylemesi üzerine evde yapılan aramada suç aleti bıçağın bulunduğu ve incelenmek üzere el konulduğu belirtildi. Zanlının işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

CANSEL'İN MEZARINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B'nin cansız bedeni, 17 Haziran'da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı. F.Y, Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinden Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmiş, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere dün Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülmüştü. 

YORUMLAR
  A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın
A101 İndirimli Aktüel Ürün Kataloğu - 16 Mart'ta büyük kampanya - Aldın Aldın