A24.com.tr » medya » Bu kanalları izlemeyin!

Bu kanalları izlemeyin!

Bu kanalları izlemeyin!

Korsan tv yayınlarında dolandırıcılık hat safhalara çıktı. Uydu üzerinden onlarca yayın yapan korsan tv kanallarının tek amacı izleyen vatandaşı dolandırmak.

Korsan televizyon kanallarında artık iş iyice çığırından çıktı. Hiçbir hukuk tanımayan ve sadece vatandaşın cebindeki parayı kazanmayı ilke edinen bu kanallar hem medya sektörünü hem de izleyicileri mağdur ediyor...

KUMAR OYNATIP VATANDAŞI DOLANDIRIYORLAR! APTAL YERİNE KOYUYORLAR...
RTÜK'ün kapatılmasına karar verdiği ve Türksat'ın çeşiti gerekçelerle kapatmadığı bu kanalların bazıları da yayınlarını Avrupa şehirlerinden yapıyor. Kitle ise direk Türk izleyiciler. Ekrandan sorulan soruda 20 fotoğrafta birbirinden farklı 2 resim. Soru o kadar kolay ki. 10 saniyede çözüyorsunuz. Doğru cevap, karşısında duruma göre 3 bin, 5 bin ve 7 bin tl kazanıyorsunuz. Yani bu soruların doğru cevabını bilememek büyük aptallık. Ancak ekrana bağlananlar hep yanlış cevap veriyorlar. Süreyi uzatmak için izleyicileri aptal yerine koyuyorlar. Uzunca bir süre sizi yayına bağlamayıp oyalıyorlar. Faturanız katlandıkça katlanıyor. Daha siz alo demeden cebinizdeki parayı almış oluyorlar. Yani sizi çok basit bir soruyla kandırıp cebinizi soyuyorlar

DİYELİM Kİ DOĞRU CEVAP VERDİNİZ
Diyelim ki canlı yayında doğru cevap verdiniz ve size bu parayı kazandığınız söylendi. Yine de sevinmeyin. Çünkü bu parayı alma şansınız yine yok. Ne böyle bir parayı, ne de böyle yarışmayı kazandığınızı ispat edemiyorsunuz. Çünkü dolandırıldınız. Hem de canlı canlı...

KANUN BU KANALLAR İÇİN GEÇMİYOR
Televizyon kanallarının yüklü miktarlarda paralar ödeyerek izleyicisine sunduğu yayınları hiçbir ücret ödemeden kaçak şekilde yayınlayan bu korsan kanallara kim dur diyecek. Filmleri ardı ardına yayınlayıp hiçbir şekilde telif ücreti vermeyen bu kanallar bazı yayınları da internetten indirip üstüne logolarını basmak yoluyla yayınlarını sürdürüyorlar. Yayınların arasında ise yayınladıkları uzun advertorial reklamlarla yine halkı kandırıyorlar.

RTÜK VE TÜRKSAT SESSİZ KALIYOR
TV yayıncılığı konusunda üst kurul görevini yürüten öncelikle RTÜK'ün bu haksızlığa karşı sessiz kalması skandalı farklı bir boyuta taşıyor. RTÜK'ün kapatılması için Türksat'a isimlerini gönderdiği Televizyonlar yayınlarını sürdürürken halkın mağduriyeti giderek artıyor. Çünkü mahkemelere taşınan ekran hırsızlığı davasında azalma olmuyor.

BİR YEŞİLÇAM FİLMİ BİTİYOR DİĞERİ BAŞLIYOR
Hiçbir zahmete girilmeden elde edilen Yeşilçam filmlerinin biri bitiyor biri başlıyor. Yasal boşluklardan faydalanılarak yayına sürülen filmler bir türlü engellenemiyor. Uyarı ve kapatma cezası alan kanallar başka bir isim ve başka bir logo ile yeniden yayına çıkıyor.

İŞTE KORSAN YAYIN YAPAN O KANALLARDAN BAZILARI
Derya TV, Nehir TV, Yıldız Rize TV, Farklı TV, Kanal S, Son Hedef, 365 Tv, Evren TV, TV A, Medya TV, Maya TV, Gala TV, One Super TV, Star Shopping TV, Star Sinema TV, Şevval TV, Atlas TV, Dolunay TV, Berrak TV, Anadolu Yurdum TV, Civan TV, Smart TV Market, ANC TV, Outlet TV, HİT TV, Ritmix TV, Doğu TV, Mastika TV, One Best TV, Medyem 14 TV, Vizyon TV, Yeşil Vadi TV, A Cinema TV, Tosun TV, Animal Box TV, Tarz Moda TV, The West TV, Cinemax TV, Fight TV.

(Kaynak: Ülketv)

 

YORUMLAR
  Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...