A24.com.tr » magazin » Barış Arduç'tan hayranlarına müjde!

Barış Arduç'tan hayranlarına müjde!

Barış Arduç'tan hayranlarına müjde!

Genç kızların sevgilisi Barış Arduç'tan hayranlarını sevindirecek bir haber var. Yakışıklı oyuncu Deliha filminin devamını çekeceğini duyurdu.

 Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir başarı yakalayan oyuncu Barış Arduç, şimdi de Gupse Özay ile birlikte aynı proje de yer alacaklar. Barış Arduç ve Gupse Özay ´Deliha´ filminin devam filminde başrolde birlikte rol alacaklar.

DELİHA FİLMİNİN DEVAMI GELİYOR
Ünlü iki isim olan Barış Arduç ve Gupse Özay önceki gece Etiler´de arkadaşlarıyla yemek yerken görüntülendi. Mekan çıkışında soruları yanıtsız bırakırken ´Deliha´ filminin devamının çekileceğini duyurdu. Yalan Dünya dizisinin sevilen karakterlerinden olan ´Nurhayat´ karakterini canlandıran Gupse Özay, başrolünde rol aldığı ve senaryosunu yazdığı ´Deliha´ filminin devamının çekileceğini duyurdu.

GUPSE ÖZAY İLE BAŞROLÜ PAYLAŞACAK
Filmde Gupse Özay ile Barış Arduç birlikte başrolü paylaşacak. Kiralık Aşk dizisinin sevilen karakterlerinden olan Barış Arduç, dizinin sezon finalinden sonra tüm vaktini Gupse Özay´a ayırdı. İkili ilişkileri ´Deliha´ filmde başlayan çift filmin ikincisi içinde başrolde birlikte rol alacaklar.

(Kaynak: Gazetevatan)

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...