A24.com.tr » » Baba Candır Ece Berna Koraltürk kimdir kaç yaşında?

Baba Candır Ece Berna Koraltürk kimdir kaç yaşında?

Baba Candır Ece Berna Koraltürk kimdir kaç yaşında?

TRT 1'in ekranlara merhaba diyen dizisi Baba Can'dır oyuncusu Berna Koraltürk-Ece kimdir nereli kaç yaşında? Detaylar ve daha fazlası burada...

 Ece 30 yaşında Türkiye’nin büyük holdinglerinden birinde yönetici asistanlığı yapan genç bir kadındır. Yıllardır aynı şirkette çalışmış, disiplini ve çalışkanlığı sonucu hızla yükselerek holding patronu Hasan’ın sağ kolu olmuştur. Ece iş hayatında yükselebilmek için hayatını işine adayarak özel hayatını bir kenara itmiştir. Bu durum babası Salih’i üzse de Ece hayatından memnundur. Ece’nin tek derdi patronun şımarık oğlu Haluk’tur. Ece patronu Hasan beyi ne kadar seviyorsa oğlundan o kadar nefret ediyordur.

Berna Koraltürk Kimdir?

7 Haziran 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İkizler burcundan olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Moda Ve Tekstil Bölümünden mezun olmuştur. Boyuna baktığımızda 161 cm olarak bilinmektedir. Kilosuyla güzelliği orantılı olan sanatçımızızn göz rengi ise Yeşildir. Bakışlarıyla bir çok izleyicisini kendisine hayran bırakmıştır. İlk oyunculuk tecrübesini Bizim Yenge Dizisinde yaşamıştır. Bir çok dizi ve reklamda rol almaya başlamıştır. DiziOyunculari.Biz Güzelliğiyle ortaya çıkan oyuncuyu önümüzdeki günlerde bir çok projede göreceğimize inanıyoruz. Güzel oyuncuya sinema ve oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz.

Berna Koraltürk’ün Oynadığı Diziler

Baba Candır
Bizim Yenge DiziOyunculari.Biz
Dedemin Dolabı
Her Sevda Bir Veda
Ah İstanbul

 

YORUMLAR
  Demet Özdemir ile Furkan Palalı aşk yaşıyor
Demet Özdemir ile Furkan Palalı aşk yaşıyor