A24.com.tr » yaşam » Anne ve kızın inanılmaz buluşması

Anne ve kızın inanılmaz buluşması

Anne ve kızın inanılmaz buluşması

Melisa Keser(17), öz annesini bulmak için evden ayrıldı ve kayboldu. Önce anne, sonra da Melisa ortaya çıktı. Anne Suna Sönmez ve Melisa, 17 yıl sonra önceki gün kucaklaştı

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde henüz 2 aylıkken kendisini terk ettiği öne sürülen öz annesini bulmak için 14 gün önce evden ayrılan ve annesinin ortaya çıkmasının ardından Niğde’de polise sığınan 17 yaşındaki Melisa Keser, önceki gün annesiyle kucaklaştı. Niğde’nin Bor İlçesi’nde bulunan yetiştirme yurduna giden anne Suna Sönmez, bebekken bıraktığı kızına dakikalarca sarılıp gözyaşı döktü. Annesini ilk kez gören Melisa, şok yaşadı.

KIZINDAN AF DİLEDİ

Anne Suna Sönmez, kızının bulunduğu yurda gitti. Yurtta 2 aylıkken bıraktığı kızını karşısında gören Sönmez, gözyaşlarını tutamadı. Kızına dakikalarca sarılarak ellerini öpen Suna Sönmez, gençken yaptığı hatadan dolayı kızından kendisini affetmesini istedi. Hiç görmediği annesini karşısında gören ve şok geçiren Melisa Keser, dakikalarca sessiz kaldı. Kızıyla 30 dakika boyunca konuşan anne Suna Sönmez, “Artık seni bırakmayacağım, seni yanıma alacağım. Beni Affet. Evde bir kardeşin ve sana ‘Kızım’ diyecek bir baban var” diyerek yurttan ayrıldı.

OKULUNA DEVAM EDECEK

Kızını görmenin mutluluğunu yaşayan Suna Sönmez, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Yıllar sonra kızıma kavuştum. Beni görünce şok geçirdi, konuşamadı. Eminim kızım beni affedecek. Onu neden terk etmek zorunda olduğumu kısa da olsa anlattım. Beni anlayacağına ve affedeceğine eminim. Şu an okuluna devam edecek. Yaz tatilinde de benim yanıma geleceğine söz verdi. Kızımı nüfusuma ve yanıma almak için dava açacağım. DNA testi yaptıracağım” dedi. Cuma günü 18 yaşına girecek olan Melisa’nın, İzmir’de okuluna devam edeceği ve tatilde de İstanbul’a annesinin yanına gideceği öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR
  Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?
Kadınlar hangi sebepten tayt giymeyi tercih eder?