A24.com.tr » eğitim » Anaokulu öğrencilerine toplu namaz

Anaokulu öğrencilerine toplu namaz

Anaokulu öğrencilerine toplu namaz

İstanbul Ataşehir'de yaşları 3 ila 5 arasında değişen yaklaşık 2 bin çocuğa türban ve takke taktırılıp namaz kıldırıldı.

Anaokulunda eğitim gören 45 farklı okuldan yaklaşık 2 bin çocuk, Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen namaz şenliğine götürüldü. Yaşları 3 ila 5 arasında değişen çocuklara başörtüsü ve takke takıldı.

Posta'da yer alan habere göre, sıra halinde camiye getirilen miniklere önce besmele ve salâvat çekme egzersizleri yaptırıldı. Daha sonra cemaat eşliğinde öğle namazı kılındı. Öğretmenlerin ve vatandaşların da katıldığı toplu namazdan sonra minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Şenlik hakkında bilgi veren Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, amaçlarının çocuklara namazı ve camiyi sevdirmek olduğunu söyledi.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Kanka 2016-04-29 13:35:10

    Bu çocuklar büyüdüklerinde de vatanlarına milletlerine ve insanliga yararli birer fert olmalari için bu tur etkinliklerin cogaltilmasi. Okullarda dini eğitimin dahada yayginlastirilmasi gerekir. Aksi takdirde anasina babasina eşine kardsinr komşusuna bicak çeken insanların önüne gecemryiz.

  • 2016-04-29 13:16:14

    çocuk yaşta namazi başlari sevmeleri gerelir bu çocuklarin adina çok sevindim

  Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...
Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...