A24.com.tr » kadın » Güvenlik görevlisi kadın muhabirin cinsel organına dokundu

Güvenlik görevlisi kadın muhabirin cinsel organına dokundu

Güvenlik görevlisi kadın muhabirin cinsel organına dokundu

ABD'li haber kanalı CNN'in muhabiri Angela Rye, New York'a gitmek isterken, havalimanında arama yapan bir güvenlik görevlisi, genç kadının cinsel organını elledi. Rye gözyaşlarını tutamadı.

Bayan güvenlik görevlisinin havaalanında üst araması yaptığı sırada elini elbisesinin içine koyup cinsel organına ellediği CNN muhabiri göz yaşlarına boğuldu.

ELLE ÜST ARAMASI YAPACAĞINI SÖYLEDİ

CNN muhabiri Angela Rye cuma günü New York'a seyahat edeceği Detroit hava alanında x ray cihazından geçtiği sırada bayan güvenlik görevlisi kendisine elle üst araması yapacağını söyledi.

DAVACI OLDU

Üst araması yapan güvenlik görevlisi, muhabirin elbisesini kaldırıp elleri ile hafif bir şekilde cinsel organını elleyince muhabir göz yaşlarına boğuldu. Kadın güvenlik görevlisi hakkında soruşturma başlatılırken muhabir ise güvenlik görevlisinin bu davranışı ile herkesin önünde kendisini küçük düşürdüğünü söyleyip davacı oldu. 

Her hafta birkaç kez uçuş yaptığını söyleyen Rye ilk kez böyle bir olay yaşadığını belirtti. Yaşadıklarını Twitter'dan yazan Rye, görüntüleri ve fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.

 

YORUMLAR
  Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi
Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi