A24.com.tr » magazin » Gupse Özay ile Barış Arduç arasında hayran krizi başladı

Gupse Özay ile Barış Arduç arasında hayran krizi başladı

Gupse Özay ile Barış Arduç arasında hayran krizi başladı

Oyuncu ve senarist Gupse Özay yeni filmi Görümce ile ilgili açıklamalarda bulunurken sevgilisi Barış Arduç ile ilişkisine de yer verdi.

 lk senaryo deneyimini 'Deliha' filmiyle yapan Gupse Özay'ın, hem senaryosunu yazıp hem rol aldığı Görümce filmi geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Hürriyet'e konuşan Özay, senaryosunu yazdığı iki filmi şöyle kıyasladı: "İki film aslında biraz farklı. Deliha full komediydi. Bu romantik komedi. Hakikaten dram tarafları da var bu seferki karakterin. Benim biraz daha büyüdüğüm ve kendimi geliştirdiğim bir film bu. Ama Deliha’yı da çok özlüyorum, ne yapıyor o kız diye de merak ediyorum yani"

Deliha filmi için kilo alan, yeni filmi için ise kilo veren Özay, kilo konusunda şunları aktardı: "Kafamdaki ‘güzellik kaygıları olan kadın’ rolü için tombiş olamazdım. O kadınlar biliyorsun gramla yerler yemeklerini filan. O yüzden Deliha’dan sonra normal kiloma gelmiştim. Totalde 20 kilo alıp verdim"


Özay, Barış Arduç mu yoksa Buğra Gülsoy mu sorusuna ise Özay şu yanıtı verdi: "Barış’ın üçüncü projesiydi “Deliha”. Buğra’nın çok fazla projesi var ve tecrübesi çok fazla. Barış’a sorsanız “Deliha”daki halini beğenmiyor mesela..."


Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterine hayat veren; sevgilisi Barış Arduç'un hayranlarının sık sık kendilerini rahatsız etme durumuna ise Özay, "Barış'ın hayranlarının saldırısı bitmez. Bu kadar tatlı ve başarılı olmaya devam ettiği sürece saldırmaya devam edecekler. Bu arada Barış’ın da sürprizleri olacak. Yeni projeler olabilir. Birlikte değil ayrı, bizim artık kariyerimiz çok ayrı." 32 yaşındaki Özay, Barış Arduç'la 'yaza düğün var mı' sorusuna ise "Ben bu soruya sadece gülerek yanıt veriyorum..." diye cevapladı.

 

YORUMLAR
  Toplu taşımayı tercih eden ünlü isimler...
Toplu taşımayı tercih eden ünlü isimler...