A24.com.tr » medya » Gülümse Yeter 10. bölüm Sarp ve Yasemin'in romantik anları

Gülümse Yeter 10. bölüm Sarp ve Yasemin'in romantik anları

Gülümse Yeter 10. bölüm Sarp ve Yasemin'in romantik anları

Show TV'nin sevilen dizisi Gülümse Yeter'in 10. bölümünde Sarp ve Yasemin'in yakınlaşması gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta büyük bir ilgiyle izlenen Gülümse Yeter bu akşam yeni bölümüyle Show Tv'de.

 Show TV'nin en çok beğenilen dizilerinden biri olan Gülümse Yeter'in 10. bölüm fragmanında Sarp ve Yaseminin yakınlaşması izleyenleri heyecanlandırdı. 

Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in başrollerini paylaştığı "Gülümse Yeter", yeni bölümü ile Salı günü Saat 20.00'de Show TV'de!

İşte 10. Bölüm fragmanı

 

GÜLÜMSE YETER 13. BÖLÜM

Kazı çalışmalarında aradığını bulamayan HASAN evi delik deşik eden Emre ve Lütfüden intikamını yine kazma küreklerle alır. İnşaatlara patron olarak gitmeye alışkın Lütfü kariyerine amele olarak devam edecektir. Özdemir'leri çalıştırmakta kararlı olan Hasan Efendi için sıra Yasemin'e gelir. Yasemin'in de bir an önce iş bulup çalışmasını, aileye destek olmasını ister. Bugüne kadar hiç çalışmamış Yasemin için zorlu bir süreç başlar. Sarp ve Yasemin gün geçtikçe birbirlerine yakınlaşırlarken, Gül de hastanede Seçil ve Kemal arasında verdiği mücadeleyi Sarp'ın yardımıyla unutmak ister.

GÜLÜMSE YETER DİZİ KONUSU

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Gülümse Yeter'de yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

 

YORUMLAR
  Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...
Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...