A24.com.tr » magazin » Güldür Güldür'ün Mehtap'ından inanılmaz değişim

Güldür Güldür'ün Mehtap'ından inanılmaz değişim

Güldür Güldür'ün Mehtap'ından inanılmaz değişim

Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterini canlandıran başarılı oyuncu Meltem Yılmazkaya'nın son haline çok şaşıracaksınız...

 Komedi dizileri ve filmlerinde güldürmesine alıştığımız ünlü oyuncu Meltem Yılmazkaya, bu kez bambaşka bir yüzünü sevenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor.

Show TV ekranlarının sevilen programı 'Güldür Güldür'ün sevilen skeçlerinde ve katıldığı televizyon showlarında sesiyle de büyük beğeni toplayan oyuncu, şarkılarını sevenleriyle paylaşmaya karar verdi.

Yılmazkaya, “Uzun yıllardır büyük emek vererek yarattığım şarkılarımı yakın çevremin ısrarı ve sevenlerimin istekleri doğrultusunda profesyonel olarak ele almaya karar verdim. Dost meclislerinde söylediğim şarkılarımı şimdi de sevenlerimle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Meltem olarak sevenlerinin karşısına çıkacağını belirten oyuncu, yenilediği görüntüsüyle de şaşırttı.

KASIM AYINDA SİNGLE ÇIKIYOR
Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyük beğeni toplayan sanatçı; Kasım ayı içerisinde GTR Müzik’ten çıkartacağı single’ının fotoğraf çekimlerini de ünlü fotoğrafçı Cem Talu ile gerçekleştirdi.

YORUMLAR
  Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü
Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü