A24.com.tr » ajanda » Gözde Bozacı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Gözde Bozacı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Gözde Bozacı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına yeni katılan gelin adayı Gözde Bozacı kimdir? Kaç yaşında, instagram hesabı var mı?

 Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Kısmetse Olur'da gelin adayları arasına yeni bir isim eklendi. Kısmetse Olur evine gelen Gözde Bozacı kimdi? Gözde Bozacı nereli? Kısmetse Olur evinin yeni adayı kaç yaşında?

Geçtiğimiz günlerde Rabia Karaca’nın elenmesiyle Gözde Bozacı Kısmetse Olur gelinler evine dahil olmuştu. Kısmetse Olur’a katılan gelin adayı Gözde Bozacı kimdir? Gözde Bozacı kaç yaşında. İşte güzel gelin adayı hakkında merak edilenler…

İNSTAGRAM HESABI

KISMETSE OLUR GÖZDE BOZACI KİMDİR?

Daha öncelerden televizyon izleyicilerinin İşte Benim Stilim adlı yarışmadan hatırladığı Gözde Bozacı Kısmetse Olur’a dahil oldu. Tuğçe Ergişi’de aynı yarışmada yarışıp sonrasında Kısmetse Olur’a dahil olmuştu. 1990 doğumlu olan Gözde Bozacı 27 yaşında ve kova burcu. İşte Benim Stilim’de yarışmaya katılmak için jüri karşısına çıkan Gözde Bozacı jüri tarafından beğenilmeyince podyuma çıkamadı. Aslen Bursa’lı olan Gözde Bozacı ailesiyle beraber bir ayakkabıcı imalathanesi işletiyor.

YORUMLAR
  Benzediği organa iyi gelen 7 besin
Benzediği organa iyi gelen 7 besin