A24.com.tr » magazin » Gizem Karaca verdiği frikikle geceye damgasını vurdu

Gizem Karaca verdiği frikikle geceye damgasını vurdu

Gizem Karaca verdiği frikikle geceye damgasını vurdu

Kişisel bakım ürünleri satan bir mağazının ödül törenine katılan Gizem Karaca'nın verdiği frikik geceye damgasını vurdu.

  Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un üstlendiği gece çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Bu kadar kadının olduğu yerde tabi ki şıklık yarışıda vardı. Markaların ödüllendirildiği törende ayrıca ünlü isimlere de özel ödül verildi. Geceye ise damga vuran ne şık elbiseler ne verilen ödüllerdi. Geceye Gizem Karaca damga vurdu. Kırmızı süper mini elbisesi ile verdiği frikik çok konuşulacak cinsten...

Düzenlenen gecenin sunuculuğunu Özge Ulusoy üstlendi. Törende şık elbiselerle boy gösteren kadınlar adeta birbirleriyle yarıştı. Markaların ödüllendirildiği törende ayrıca ünlü isimlere de özel ödül verildi.

Sade makyajı ile göz kamaştıran Defne Samyeli mini elbisesi oldukça dikkat çekti. Genç oyuncu Gizem Karaca "En iyi cilt" ödülünü aldı. Aldığı ödül ve güzelliğinin yanı sıra geceye damgasını vurmasını giydiği elbise ile verdiği frikik sağladı.

İŞTE GİZEM KARACA'NIN O FRİKİĞİ
'En güzel cilt ödülü'nü alan Gizem Karaca'nın frikiği geceye damga vurdu. Gizem Karaca, başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ü paylaştığı Kara Sevda dizisine katılacak.

 

YORUMLAR
  Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?
Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?