A24.com.tr » teknoloji » General Mobile GM5 Plus Android 7.0 güncelleme indir!

General Mobile GM5 Plus Android 7.0 güncelleme indir!

General Mobile GM5 Plus Android 7.0 güncelleme indir!

Amerika'da kurulan İstanbul merkezli teknoloji şirketi General Mobile'ın popüler telefonu GM5 Plus için Andorid 7.0 güncellemesi çıktı. Peki yeni güncellemenin özellikleri nelerdir? İşte ayrıntılar...

GÜNCELLEME YAYINLANDI

Çoklu Pencere, Acil Durum Bilgileri, Bildirim uyarı ayarları, Ekran Boyutu Ayarlama, Hızlı Cevap ve dahası bu güncellemede... 2016 Yılında en dikkat çeken ve Türkiye' de en çok satan cep telefonu modellerinden biri olan General Mobile GM5 Plus için Android 7.0 güncellemesi çıktı.

GM5 Plus kullanıcıları güncellemeyi yapmadıysanız, cihaz yedeğini alıp Android 7.0 güncellemesini yüklemeye başlayabilirsiniz.

ANDROID 7.0 NOUGAT GÜNCELLEMESİ NE GETİRDİ?

Google, kısa süre önce yayınladığı Android 7.0 sürümünü General Mobile 4G içinde yayınlamıştı. Şimdide General Mobile GM5 Plus için dağıtıma başladı. Güncelleme Türkiye içinde kapsıyor.

Android 7.0 General Mobile 4G' den sonra General Mobile GM5 Plus modeline de ulaştı. Güncelleme dün itibaren kullanıcılarına ulaştı.

Android 7.0 güncellemesi şuana kadar tespit edilmiş çok sayıda hatayı gideriyor. Aynı zamanda performans artışında gözle görülür bir etken var. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar' dan kontrol edebilirsiniz. 

ANDROID 7.0 GÜNCELLEMESİNİN ÖZELLİKLERİ

Çoklu Pencere, Acil Durum Bilgileri, Tüm bildirimleri uygulamaya girmeden görüntüleme, Bildirim uyarı ayarları, Ekran Boyutu Ayarlama, Hızlı Cevap, Daha fazla kısayol, Yeni ayarlar menüsü, 109 adet yeni dil eklendi.

ANDROID 7.0 GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Android 7.0 güncelleme adımları: Ayarlar / Telefon hakkında / Sistem güncellemeleri / Güncellemeleri denetle

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Serdar Selek 2016-10-30 17:03:21

    GM 5 plus android 7 güncellemeden sonra bildirim ışığı yanmiyordu android 6 ya geri dönmüştüm yeni güncelleme falan geldimi bildirim ışığı yanmaya başladı mı Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı