A24.com.tr » teknoloji » General Mobile GM 6 fiyatı ve özellikleri | GM 6 nasıl telefon?

General Mobile GM 6 fiyatı ve özellikleri | GM 6 nasıl telefon?

General Mobile GM 6 fiyatı ve özellikleri | GM 6 nasıl telefon?

General Mobil, GM 6 ile yeniden büyük bir sükse yapmayı planlıyor. GM 6 Türkiye'de satışa sunuldu. General Mobile GM 6 fiyatı ve özellikleri nelerdir, telefon alınır mı?

 Yerli üretici General Mobile bugün yeni nesil telefonu GM 6 tanıtımını yaptı.

General Mobile son dönemde özellikle GM 5 Plus ile büyük bir başarı ve ivme yakaladı. İlk nesil Discovery’nin başarısına GM 5 Plus ile ortak olan üreticinin en önemli silahı ise Google ile birlikte geliştirilen Android One Projesi. Google’ın Nexus ve Pixel telefonları ile aynı anda güncelleme alan General Mobile ürünleri en güncel Android sürümünü kullanmak isteyen kullanıcıların göz bebeği diyebiliriz. Bugün tanıtılan yeni nesil GM 6 ise firmanın yeni mihenk taşı oluyor. General Mobile GM 6 Fiyat ve Özellikler tarafında bize ne sunuyor gelin buna yakından bakalım.

 

General Mobile GM 6 Fiyat

Yerli üretici General Mobile yeni nesil telefonu GM 6 için 1099 TL fiyat belirlediğini görüyoruz. Ülkemiz pazarı ve orta segment telefon pazarı göz önüne alındığında bu fiyata kullanıcıların nasıl bir tepki ortaya koyacaklarını merakla bekliyoruz. General Mobile GM 6 Fiyat ve Özellikler bu şekilde konuçlandırılıyor. GM 6’nın en çok tercih edilen Space Gray ve Gold renk seçenekleri ile karşımıza çıkacağını da belirtelim. Telefonun detaylı incelemesini ve karşılaştırmasını da yakında sizlerle paylaşacağız…

 

YORUMLAR
  Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor
Black Mirror’ın beşinci sezonu geliyor