Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Gaziantepspor 1- 1 Fenerbahçe özeti ve golleri

A24.com.tr » spor » Gaziantepspor 1- 1 Fenerbahçe özeti ve golleri
Gaziantepspor 1- 1 Fenerbahçe özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor-Fenerbahçe karşılaşması 1-1 sona erdi.

 Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, ligde kötü zamanlar geçiren Fenerbahçe'yi konuk etti.

İLK 11'LER 

Gaziantepspor'un ilk 11'i: Vidotti, Elyasa, Kisliak, Wallace, Fatau, Pedroso, Marcinho, Barış, Sefa, Ben Hatira, Ghilas

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Fabiano, Van Der Wiel, Neustader, Skrtel, İsmail, Ozan Tufan, Alper, Mehmet Topal, Lens, Volkan Şen, Sow

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:
11. dakikada Gaziantepspor, öne geçti. Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Ghilas, ceza sahası sağ çaprazında topu Skrtel'den kurtardıktan sonra sert vurdu. Kaleci Fabiano'dan seken topu altıpasın sağ çaprazında önünde bulan Sefa Yılmaz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

23. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Volkan Şen'in pasında sağ kanatta topla buluşan Alper Potuk, ceza alanına ortasını yaptı. Arka bölümdeki Lens, bekletmeden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1

NOTLAR:

- Son 12 maçtan 11'ini Fenerbahçe kazandı

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 12 maçtan 11'ini kazanan Fenerbahçe, birinde berabere kaldı, rakibine yenilmedi.
Gaziantepspor, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında evinde 2-1 kazandığı maçın ardından Fenerbahçe ile yaptığı 9 lig müsabakasını da yitirdi. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep'te yapılan maç 2-2 bitti, İstanbul'daki karşılaşmayı sarı-lacivertliler 3-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında yine İstanbul'da yapılan maçta Fenerbahçe 2-1 galip geldi.

- Gaziantep'teki maçlar

Gaziantep'te yapılan 29 lig maçında Fenerbahçe 13, ev sahibi ekip 10 galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere bitti. Gol sayısında ise Fenerbahçe'nin 54-39 üstünlüğü bulunuyor.

Bu arada, iki takım arasında 1993-1994 sezonunda Gaziantep'te yapılması gereken maç, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Mersin'de oynanmış ve Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti.

- Ligin gol rekoru

59. sezonunu yaşayan lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol, Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada filelere gitti.
1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazandı. Bu maçta atılan toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler