A24.com.tr » medya » Game of Thrones'un yerini hangi dizi dolduracak

Game of Thrones'un yerini hangi dizi dolduracak

Game of Thrones'un yerini hangi dizi dolduracak

Son sezonuna giren Game of Thrones'un sona ermesinin ardından dizinin sevenlerinin içine düşeceği boşluk hangi dizi ile doldurularak? David Benioff ve Dan Weiss, yeni bir diziye hazırlanıyor.

Fenomen dizi Game of Thrones, son sezonuyla milyonlarca izleyicisine veda etmeye mi hazırlanıyor? Tüm dünya Game of Thrones’un yeni başlayan final sezonuna kilitlendi ama dizinin yaratıcılarının bir sonraki projesi şimdiden belli: Alternatif Amerika’da geçen bir iç savaş hikâyesi…

Game of Thrones dizisini yazar George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı isimli filminden televizyona uyarlayan David Benioff ve Dan Weiss, bir sonraki projelerini kendileri yazacak ve yönetecek.

HBO'DAN YENİ DİZİ MÜJDESİ

Game of Thrones dizisini yayınlayan HBO kanalı, ikiliyle ‘Confederate’ isimli yeni bir dizi için anlaştıklarını duyurdu. Yeni dizi köleliğin hâlâ yasal olduğu, güney eyaletlerinin bağımsız olduğu bir Amerikan ulusunu betimleyen, alternatif gerçeklik üzerine kurulu bir hikâye anlatacak.

HBO’nun açıklamasında, dizinin ‘3’üncü Amerikan İç Savaşı’na yol açan olayları anlatacağı’ belirtildi. Buna göre, dizide özgürlük savaşçıları, köle avcıları, siyasetçiler, gazeteciler ve köleliğin kaldırılması için mücadele eden karakterler rol alacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Benioff ve Weiss ‘Confederate’ isimli hikâyeyi ilk başta bir film olarak düşündüklerini ama Game of Thrones’un başarısı sayesinde dizi kanalı HBO’da kalmayı tercih ettiklerini söyledi.

Yeni dizinin ne zaman başlayacağı ya da oyuncuların kimler olacağı henüz açıklanmış değil 

YORUMLAR
  Üniversiteye girişte yeni sınav sistemi nasıl olacak? - Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında her şey
Üniversiteye girişte yeni sınav sistemi nasıl olacak? - Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında her şey