A24.com.tr » medya » Game Of Thrones heyecanı 2. bölüm fragmanıyla devam ediyor

Game Of Thrones heyecanı 2. bölüm fragmanıyla devam ediyor

Game Of Thrones heyecanı 2. bölüm fragmanıyla devam ediyor

Fenomen dizi Game of Thrones, 7'nci sezonuyla devam ediyor. Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümün ardından dizinin ikinci bölümünün fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...

Game Of Thrones'da hesaplaşma sezonu start aldı. Cephelerine çekilen düşmanlar savaş planlarını yaparken, 7. sezonun ikinci bölümü "Stormborn" beklenmedik gelişmelere gebe.

2. bölümde Daenerys (Emilia Clarke)'a beklenmedik bir ziyaretçi geliyor. Tyrion (Peter Dinklage) Westeros'un fethini planlıyor.

Game of Thrones senaryodaki beklenmedik gelişmelerin yanı sıra reytingler noktasındaki başarısıyla da adından sözettiriyor.
Bu fantastik yapımın izleyici sayısı her sezon artıyor. Yedinci sezon da istisna olmadı. Sezonun ilk bölümü olan Dragonstone toplamda 16.1 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. Bu da dizinin seyirci sayısını geçtiğimiz sezon başından bu yana yüzde 50 artırdığı anlamına geliyor. Nielsen‘in verilerine göre Game of Thrones’un uzun zamandır beklenen yeni bölümünü canlı olarak izleyenlerin sayısı 10.1 milyon. Geriye kalan 6 milyonluk seyirci kitlesi ise HBO’nun farklı platformlarından geliyor. Bunlar arasında bölümün tekrarları, internet üzerinden yapılan izlemeler ve DVR (kaydedip izleme) gibi farklı alternatifler yer alıyor. Tüm bu platformların bir araya getirilmesiyle Dragonstone‘un ilk günkü izlenme sayısı 16.1 milyona ulaştı. Bu da hem Game of Thrones hem de HBO açısından bir rekor anlamına geliyor. 

 

YORUMLAR
  Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim
Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim