Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

"Galatasaray çok güçlü"

A24.com.tr » spor » "Galatasaray çok güçlü"
"Galatasaray çok güçlü"

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta teknik patron Şenol Güneş, Galatasaray'ın kanatlarından ve taraftarın yarattığı ateşli atmosferden çekiniyor.

Ligin zirvesini oldukça yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, yaklaşık 45 bin taraftarı önünde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak.

İlk yılında Beşiktaş’a şampiyonluk yaşatan, bu sezon da hem ligde hem de Avrupa’da mücadele eden bir takım yaratan tecrübeli teknik adam, G.Saray’la oynanacak dev karşılaşma öncesi de rakibi tüm ayrıntılarına varana kadar analiz etti...

Güneş, zirveye yaklaşmak için 3 puandan başka şansı olmayan Cimbom’un özellikle evinde oynadığı maçlara baskılı ve ön bölgede başladığını belirtti.

"İLK 15 DAKİKADA BASKIYI KIRARSAK..."

Rakibin bu sezon ligde oynadığı 21 maçın 9’unda ilk 15 dakikada gol bulduğuna dikkat çeken deneyimli hoca, “İstatistikler ortada... Tıpkı bizim gibi maçlara baskılı başlayan ve hemen gol bulmak isteyen bir Galatasaray var. Bu kez daha hırslı çıkacaklar çünkü bizim değil onların kazanmaya ihtiyacı var. İlk 15 dakikadaki baskıyı kırarsak eğer kazanırız. Çünkü kondisyon olarak onlardan daha iyi durumdayız. Golün gecikmesi halinde tribünde de saha içinde panik başlayacaktır. Siz sakin kalın, kendinizi gerginliğe kaptırmayın futbolunuzu oynayın yeter” ifadelerini kullandı.

"BRUMA VE YASİN'E DİKKAT EDİN"

Ofansif açıdan olmasa da defansif anlamda harika bir sezon geçiren sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Adriano ile görüşen deneyimli hoca, Aslan’ın kanatlardaki gücüne dikkat çekti... Aslan’ın kendilerine karşı kontrollü oynayacağını, Bruma ve Yasin’le ani ataklara çıkacağını söyleyen Güneş, “G.Saray’a kanatlarda açık alan vermememiz gerek. Özellikle de Bruma bu maçta kendisini göstermek isteyecektir. Buna dikkat edin” dedi. Güneş ayrıca Quaresma ve Babel’den de geriye daha fazla yardım etmelerini istedi. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler