Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray 0-1 Beşiktaş maçı ÖZETİ ve GOLLERİ

A24.com.tr » spor » Galatasaray 0-1 Beşiktaş maçı ÖZETİ ve GOLLERİ
Galatasaray 0-1 Beşiktaş maçı ÖZETİ ve GOLLERİ

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada Galatasaray ve Beşiktaş üç puan için ter döktü. Beşiktaş Talisca'nın golüyle derbiyi 1-0 kazandı.

 Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en kilit maçlarından biri olan Galatasaray ve Beşiktaş Türk Telokom Arena'da kozlarını paylaşıyor. Galatasaray'de bu maç şampiyonluk yarışında kalabilmek adına son fırsat olarak görülüyor. Riekerink'le yollarını ayıran cimbom, takımın başına Karabükspor'un teknik direktörü İgor Tudor'u getirdi. Tudor'lu Galatasaray, ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalarak çok parlak bir görüntü sergilememişti..

BEŞİKTAŞ TALİSCA'YLA GALİP GELDİ

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı Talisca'nın ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

ARENA'DA İLK 11'LE ŞÖYLEYDİ:

Galatasaray'ın ilk 11': Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, De Jong, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Adriano, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Cenk

MAÇIN HAKEMİ BÜLENT YILDIRIM

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak derbiyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Süper Lig'de ikinci yarının ilk derbisinde Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Asım Yusuf Öz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

93 YILLIK REKABETTE CİMBOM ÖNDE

İki takım arasındaki 93 yıllık rekabette, Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı galibiyetlerde 120-107, gol sayılarında da 480-447 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar arasında ligde yapılan 117 maçın 43'ünü sarı-kırmızılılar, 32'sini siyah-beyazlılar kazandı. Türk Telekom Arena'da yapılan 6 derbiden 4'ünü ev sahibi sarı-kırmızılılar kazandı, Beşiktaş sadece şampiyon olduğu geçen sezon galip gelebildi. Rekabetteki son 25 lig maçında hakemler sadece 5 kez kırmızı kart kullandı. Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligde yapılan ve en az bir golün atıldığı son 21 müsabakada ilk golü atan taraf sadece bir kez yenildi.

KARTAL DEPLASMANLARDA UÇUYOR

Deplasman Kartalı
Süper Lig'in 22. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a konuk olacak siyah-beyazlı ekip, en iyi deplasman performansına sahip takım durumunda. Beşiktaş, bu sezon rakip sahalarda çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 21 puan topladı. Türk Telekom Arena'da 10 maç oynayan Galatasaray, 7 galibiyet ve 3 yenilgi alırken, beklentileri karşılayamadı

GALATASARAY ARENA'DA GÜVEN VERMİYOR

Derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'ın iç saha maçlarında aldığı istikrarsız sonuçlar dikkati çekiyor. Seyircisi önünde sergilediği başarılı performansla bilinen sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ise iç sahada beklentilerin uzağında kaldı.
Türk Telekom Arena'da 10 lig maçına çıkan Galatasaray, 7 kez galip gelirken, 3 kez rakiplerine boyun eğdi ve hiç berabere kalmadı. Bu maçlarda 25 gol atan sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 9 gol gördü.

İLK MAÇTA TRİBÜNLER DOLUYDU


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler