Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti (23 Nisan 2017)

A24.com.tr » spor » Galatasaray 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti (23 Nisan 2017)
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Çekişmeli geçen mücadeleyi 90. dakika Souza'nın attığı golle Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Ezeli rakipler şampiyonluk yarışının uzağında kaldıkları sezonda taraftarlarına teselli vermek ve Başakşehir’in kaybettiği haftada Şampiyonlar Ligi bileti için 3 puanı hedefliyordu.

TT Arena’da hakem Fırat Aydınus’un yönettiği derbi saat 19:00’da başladı. 

Maç boyunca etkili olan Galatasaray aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın uzatma anlarında sahneye Souza çıktı. Şener'in ortasında kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen de Sozuza, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Galatasaraylı Semih'in aşırtma vuruşu direkten döndü ve beraberlik şansından faydalanamadı. Karşılaşmada başka gol olmayında sarı lacivertliler sahadan 1-0 galip ayrıldı.

İŞTE KADROLAR

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Bruma, Yasin, Sneijder, Podolski

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Aatıf, van Persie

Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. TT Arena’da 37 bin 639 taraftarın önündeki mücadeleyi sarı-lacivertli takım 1-0 kazandı. Fenerbahçe, Başakşehir’in berabere kaldığı haftada 53 puana yükselerek 2. sırayla arasındaki farkı 4’e indirdi. Galatasaray ise 49 puanla 4. sırada kaldı.

90 dakika boyunca eşitliğin bozulmadığı derbide, sarı-lacivertliler 90+1’de Josef ile güldü. Sağ kanattan bir anda son çizgiye inen Şener’in nefis ortasına altı pasın hemen dışında Josef de Souza kafayı vurdu, top Muslera’nın sağından ağlarla buluştu.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart gören Robin van Persie ile Volkan Demirel cezalı duruma düştü. Arena’daki derbiyi 37 bin 639 taraftar izledi.

Fenerbahçe hafta içinde Başakşehir ile Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında Başakşehir ile karşılaşırken, ligde de sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Galatasaray ile Bursaspor deplasmanına çıkacak.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler