A24.com.tr » kadın » Filli Boya'nın 8 Mart'a özel reklamı alkış aldı

Filli Boya'nın 8 Mart'a özel reklamı alkış aldı

Filli Boya'nın 8 Mart'a özel reklamı alkış aldı

Filli Boya tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan reklam filmi, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenerek rekor kırdı.

Filli Boya'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü reklamı, sosyal medyayı salladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çekilen reklam filmi sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Anadolu insanıyla çekilen klipte kadınların önemi ‘Kadın olmadı mı dünyada hayat olmaz’ sözleriyle öne çıkartıldı.

İLGİLİ HABER Filli Boya'nın 8 Mart reklamında "Youtube" karmaşası Filli Boya'nın 8 Mart reklamında "Youtube" karmaşası

ÇEKİLEN KLİPTE ‘ATATÜRK’ VURGUSU

Türkiye’nin kanayan yarası olan kız çocuklarının okutulmaması, çocuk gelin, kadına şiddet konularına değinen klip, çok kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Çekilen klipte Anadolu kadının söylediği “Benim burada konuşmam, benim çalışmam her şeyi Atatürk’e borçluyum” sözlerle Atatürk’ün kadınlara verdiği öneme de vurgu yapıldı.

ÖZGECAN ASLAN İÇİN

Daha önce de Mersin'de vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için ekranları karartan ve şirket binasını siyah örtü ile kaplayan firma ülkenin kanayan yaralarına bir kez daha değinmişti. 

YORUMLAR
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!