A24.com.tr » magazin » Fi dizisi 9. yeni bölüm Puhu TV | HD dizi sitesi

Fi dizisi 9. yeni bölüm Puhu TV | HD dizi sitesi

Fi dizisi 9. yeni bölüm Puhu TV | HD dizi sitesi

Fi dizisi 9. bölümüyle ekranlara geldi. İnternet üzerinden yayınlanan dizinin sevişme sahneleri gündemden düşmezken yayınlanan son bölüm izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

 Fi dizisi 9. bölümüyle ekranlara geldi. Serenay Sarıkaya'nın bu bölümdeki ateşli sahneleri izleyenlerden tam not alırken Fİ 10. bölümde neler yaşanacak merak konusu haline geldi.

Fİ 9. BÖLÜMDE OLAYLAR NASIL CEREYAN ETTİ!

Can’ın itirafı her şeyi değiştiriyor. Bu itiraf Sadık ile Özge işbirliğini bozarken Duru ile arasındaki bağı daha da güçlendiriyor. Fakat Duru, Can ile yaşadığı bu ilişkiden pişman oluyor. Duru ve Can’ın unuttukları eşyaları alan Deniz büyük bir şaşkınlık yaşarken Can’a olan şüphesi de gitgide artıyor. Özge ise bu sefer Sadık ve Can arasındaki sırrı ortaya çıkarmak için harekete geçiyor.

İLGİLİ HABER Fi dizisi 10. bölüm Puhu Tv HD dizi sitesi yeni bölüm son Fi dizisi 10. bölüm Puhu Tv HD dizi sitesi yeni bölüm son

İLGİLİ HABER Fi dizisi 8. bölüm HD Puhu TV yeni son Fi dizisi 8. bölüm HD Puhu TV yeni son

Fi yeni bölümde neler olacak?

Fi'nin yeni bölümünde Duru, Amerika'ya gitmekten vazgeçiyor. Can Manay'ın kendisine olan aşkının farkına varıyor. Can Manay da Duru'ya olan aşkını itiraf ediyor...

İLGİLİ HABER Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

Fi'de son bölümde neler olmuştu?

Son bölümde Duru Deniz’den aldığı telefonla Amerika’ya gitmekten vazgeçmiş, Can ise geçmişte yaşandığı travmayı ekranda anlatmış, alık olduğunu belirtmişti. Can tam Amerika’ya gidecekken Eti müdahalede bulunmuştu. Yeni bölümde bu olayların ardından Deniz, Can ve Duru’yu neler bekliyor?

Fİ 8 VE 9. BÖLÜM İZLE

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv de.

  İLGİLİ HABER Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Puhu Tv nereden izleyebilirim?

Puhu Tv teknolojin son harikası olan tüm cihazlarda izlenme özelliğine sahiptr. Önek verecek olursak; İphone, İpad, Android akıllı telefonlar sayesinde uygulanan özellik sebebiyle rahatça izlenebilir. Sevilerek izlenen diziler, filmlerin ortak online adresi sayesinde ve Smart uygulamasından da erişmek mümkün olacak. Puhu Tv 2017 yılı itibariyle heyecanla bekleyen takipçilerinin yüzünü güldürmeye yetti. Puhu Tv” izleyicisini yakından tanıyan tv”olma özelliği taşır. En önemli özelliği ise yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olmasıdır.

ALTIN ORAN NEDİR?
Dizinin adının da kaynağı olan Fİ; Mısır Piramitlerinden Mona Lisa’nın yüzüne, Mimar Sinan’ın eserlerinden modern web-sitelerinin tasarımlarına kadar pek çok yerde izi görülebilen, insanlığın Antik Yunan’dan bu yana keşfettiği bir geometrik oran. Göze neyin güzel geldiğine dair bu keşif kimi zaman bilerek, kimi zaman farkında olmadan çağlar boyu büyük mimari yapılardan resime pek çok alanda bir ustalık sırrı olarak kullanılmış; evrenin varoluşu ve düzeninde de bulunduğu iddia edilmiştir. Altın Oran; Fİ dizisinin de hikayesinin tam ortasındadır.

Fİ DİZİSİ OYUNCULARI
Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise; Mert Baykal oturuyor.

31 Mart’ta online televizyon platformu puhutv’de izleyicileriyle buluşacak olan ‘Fi’, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir.

İLGİLİ HABER Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

İLGİLİ HABER Fi dizisi 6. bölüm Puhu TV HD yeni son bölüm Fi dizisi 6. bölüm Puhu TV HD yeni son bölüm

İLGİLİ HABER Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı? Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 5. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 5. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

YORUMLAR
  Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...
Resim olduğuna inanmakta güçlük çekeceğiniz sanat eserleri...