A24.com.tr » magazin » Fi dizisi 10. bölüm Puhu Tv HD dizi sitesi yeni bölüm son

Fi dizisi 10. bölüm Puhu Tv HD dizi sitesi yeni bölüm son

Fi dizisi 10. bölüm Puhu Tv HD dizi sitesi yeni bölüm son

Puhu TV'de yayınlanan 'Fi' dizisi 9. bölümü ile izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berratk Tüzünataç’ın rol aldığı Fi 10. bölümünde neler yaşanacak?

 Puhu TV Fi dizisi 10. bölümünde neler yaşanacak merak konusu. Konusundan çok sevişme sahnelerinin konuşulduğu Fi dizisi egzantrik olayları ve aşkı farklı boyutlara taşımasıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Fi yeni bölümünde neler yaşanacak?

Fİ 8 ve 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Can Manay kendi programında, canlı yayında akıl hastanesine yattığını açıkladı. Can Manay ve Duru yüzleşti. Duru Manay'a, "Biz senin dünyana ait değiliz. Bizimle oyun oynama" diyor. Ancak Manay'ın şu cümleleri Duru'nun aklını karıştırdı: "Ya bu oyun değilse, ya seni herşeyden daha çok istiyorsam?"

İLGİLİ HABER Fi dizisi 9. yeni bölüm Puhu TV | HD dizi sitesi Fi dizisi 9. yeni bölüm Puhu TV | HD dizi sitesi

İLGİLİ HABER Fi dizisi 8. bölüm HD Puhu TV yeni son Fi dizisi 8. bölüm HD Puhu TV yeni son

Can ve Duru arasındaki sürpriz yakınlaşma Duru’yu pişmanlığa sürüklerken, Can’ı umutlandırır. Ne pahasına olursa olsun amacına ulaşmak isteyen Can, kirli yollar denemekten çekinmezken; Özge de Sadık ve Can arasındaki sırrın peşine düşer.

Fİ 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Fİ DİZİSİ 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fi dizisi 10. bölümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Puhu Tv tarafından bir açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden bu bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fİ DİZİSİ KONUSU

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir....

Fİ DİZİSİ OYUNCULARI

Mehmet Günsur

Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdu. Annesi Sibel Günsür, babası Teoman Günsür'dür. Tatar kökenlidir. Modern bale koreografı olan Zeynep Günsür adında ablası vardır. 4 yaşından itibaren yüzme, kayak, tenis. Hatta, profesyonel tenisçi oldu.İtalyan Lisesi'ni bitirdi. Ardından Marmara Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi ancak bu alanda hiç çalışmadı. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletmiştir. Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başladı. İlk kameralar önüne geçişi 7 yaşındayken rol aldığı "Sana" reklam filmi ile oldu. Daha sonra Coca Cola, Mavi Jeans, Hotiç gibi markalarda çalışıp reklam ve kataloglarda yer aldı...

Mankenliğin oyunculuktan zor olduğunu söyleyen Günsür, Cansu Dere'den bu konuda ders aldığını açıkladı. 1988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT'de yayınlanan "Geçmiş Zaman Mimozaları" adlı dizide rol aldı. Bu dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı ve evin küçük oğlu Sabih'i canlandırmıştı. Bir süre oyunculuğa ara verdi ve bu dönemde Roxy isimli mekanı işletti. Aynı zamanda "The Dawn" isimli müzik grubunda çalıyordu. Oyuncu olarak ilk farkedildiği ve çıkış yaptığı film Ferzan Özpetek'in 1997 yılı yapımı "Hamam" oldu.

Bu filmin ardından oyunculuk kariyerini geliştirmeye karar verdi.O filmden ötürü İtalya'dan bir tiyatro teklifi aldı. "Bent" diye 79'da yayılan gay akımını anlatan bir oyunda başrol oynaması teklif edildi. 1998 yılında 23 yaşında iken teklifi kabul ederek İtalyan tiyatrosuyla 4 sene turne yaptı. 1998 yılında Star TV'de yayınlanan "Sır Dosyası" adlı dizide çaylak dedektif rolünde görüldü. 2000 yılına gelindiğinde bir Yavuz Özkan filmi olan "Hayal Kurma Oyunları" adlı filmde Tarık Akan ile birlikte rol aldı. Aynı yıl İtalya'da "Bent" adlı tiyatro oyununda başrol oynadı. Kariyerine İtalya'da devam eden Günsür, 2001 yılında "Tommaso" ve "Guida", 2002 yılında "L'Italiano" ve 2003 yılında "Papa Buono,II" adlı İtalyan yapımların yer aldı.

2003 yılında Mustafa Altıoklar'ın yönettiği "O Şimdi Asker" adlı sinema filminde alkolik bir genci canlandırdı. Aynı yıl ATV'de yayınlanan "Pilli Bebek" adlı televizyon dizisinde rol aldı. "Anlat İstanbul" adlı filmde Ümit Ünal'ın çektiği bölümde mahalle fotoğrafçısını canlandırdı. Televizyon dünyasında 2004 yapımı "Kasırga İnsanları" ve 2005 yapımı "Beyaz Gelincik" adlı dizilerle tanındı. Beyaz Gelincik adlı dizide "Mustafa" karakterini canlandıran Günsür, bu rol onu çok heyecanlandırdığı için İtalya'dan ayrılmıştı ve yine bu rol ile hayran kitlesi büyüdü.

2007 yılında "Fall Down Dead" adlı sinema filminde Dominique Swain, David Carradine gibi isimlerle birlikte rol aldı. 2007 yılında İstanbul Film Festivali'nde jüri üyesi görevi yaptı. Ailesiyle İtalya'da yaşarken Muhteşem Yüzyıl dizisi için Türkiye'ye geri döndü. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman'ın en büyük evladı olan Şehzade Mustafa'yı canlandırdı. Bu dizide Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç canlandırırken, Şehzade Mustafa rolündeki Mehmet Günsür'un eşi Mihrünissa Sultan'ı Berrak Tüzünataç oynadı.

Mehmet Günsür, 12 Şubat 2014 tarihinde rolü gereği öldürüldüğünden diziden ayrıldı. 2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Mehmet Günsür, Hümeyra, Kerem Bursin, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı. Mehmet Günsür, 2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evlendi. Ali (d.2006), Maya ve (d.2012) adlarında 3 çocuğu vardır.

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Berrak Tüzünataç kimdir, Berrak Tüzünataç, 2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi’ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova’da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var.

Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova’da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp’de yaşadılar. Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova’da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan’a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler’de yaşamaya başlıyor. 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan‘ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı.

18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız ‘ın sevgilisi olarak tanınan Berrdaki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül’ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak’ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur. Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı.

Sinem Kobal’la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza’nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen’le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler il ebirliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.

2009 yılında Zeki Demirkubuz’un yönettiği Kıskanmak’ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı. Berrak Tüzünataç “Son” dizisi ile iş hayatına devam etmektedir. Ayrıca Serdar Ortaç‘ın 2004 yapımı “Canıma Minnet” adlı klibinde oynadı.

Fİ BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğmuştur. 4 kız kardeştirler. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşındı.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Büşra Develi, 2015 yılındaİlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısının klibinde oynadı. Büşra Develi, 2015 yılındaCem Karcıyönetmenliğindeki "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz,Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar. 180 cm. boyunda ve 55 kğ. olan ve ilk defa bir dizide oynayan Büşra Develi'yi seyredenler oyuncu Juliette Binoche'e benzetmektedir.

OSMAN SONANT KİMDİR?

1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı oyunculuk eğitimi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 1998 yılında Ferhan Şensoy'un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da çalışmalarını devam ettirmiş ve 1999 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisans eğitimini tamamlamıştır.

Çeşitli tiyatro oyunlarında, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu'nun Altın İstiridye ödüllü Pandora'nın kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında başlayan ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden dördüncüsü olan Orhan rolünü canlandırmıştır.

TÜLAY GÜNAL KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. Mezun olduktan sonra İstanbul'da bir süre şarkıcılık yaptı.(bu dönem Işın Karaca ile çalışmıştır.) 1993 senesinde Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'da oyuncu olarak çalışmaya başladı, birkaç sezon sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2007 yılı itibarıyla, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapmaktadır. Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin dışında çeşitli özel tiyatrolarda da çalışmalar yapar. Çalıştığı özel tiyatrolar arasında Dostlar Tiyatrosu, Oyun Atölyesi ve DOT da bulunmaktadır.

Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer ve Güven Kıraç'la birlikte oynadığı Jeanne d'Arc'ın Öteki Ölümü'nde Jeanne d'Arc'ı canlandırdı. DOT'ta ise Böcek oyununda başrolde yer aldı.Halen usta tiyatrocu Çetin Tekindor ile birlikte Rita'nın Şarkısı adlı oyunu Adana'da Sakıp Sabancı Sahnesi'nde (DT bünyesinde) sergilemektedir. 2007 yılı itibarıyla, Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide oynamaktadır. "Ben Bertolt Brecht" oyunundaki rolüyle 2012 Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde En iyi Müzikal Kadın Oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. 2013 yılında Umutsuz Ev Kadınları'nda Suzan karakterini canlandırmıştır. 2016 yılı itibarıyla "Kördüğüm" adlı dizide Feyza Karasu adlı karakteri canlandırmaktadır.

ÖZGE ÖZPİRİNÇÇİ KİMDİR?

Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı. Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı. Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı.

Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır. Ayrıca 2010'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı. ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır. Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

İLGİLİ HABER Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

İLGİLİ HABER Fi dizisi 6. bölüm Puhu TV HD yeni son bölüm Fi dizisi 6. bölüm Puhu TV HD yeni son bölüm

İLGİLİ HABER Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı? Fi Ayşenur Çetin kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı var mı?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 5. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 5. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

YORUMLAR
  2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri
2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri