A24.com.tr » yaşam » FETÖ soruşturması Bülent Arınç''ın yakınlarına sıçradı

FETÖ soruşturması Bülent Arınç''ın yakınlarına sıçradı

FETÖ soruşturması Bülent Arınç''ın yakınlarına sıçradı

Ak Parti'nin kurucu kadrosunda yer alan Bülent Arınç'a yönelik paralel suçlamaları yakın çevresine kadar ulaştı. Arınç'ın Manisa'da sağlık müdürlüğü yapan kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı.

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın kayınbiraderi, FETÖ ile ile ilişkili olduğu şüphesiyle görevden alındı. Manisa'nın tek değişmeyen müdürü olarak bilinen ve 14 yıldır önce sağlık müdürlüğü sonrasında halk sağlığı müdürlüğü görevlerinde bulunan Dr. Ziya Tay, FETÖ operasyonu çerçevesinde Manisa Valiliği tarafından açığa alındı.

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın kayınbiraderi olan Ziya Tay, seçimlerde AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olmuş, ancak sıralamaya alınmamıştı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sürdürülen FETÖ soruşturmaları kapsamında TBMM eski Başkanı ve eski Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın kayınbiraderi olan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, sabah saatlerinde açığa alındı. 2002 yılından beri Manisa'da İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü yapan Dr. Tay ile birlikte Manisa il genelinde toplam 150 kişinin açığa alındığı öğrenildi.

YORUMLAR
  5 adımda kilo vermenin bilimsel formülü
5 adımda kilo vermenin bilimsel formülü