Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Fenerbahçe- Sturm Graz maçı ne zaman, Fenerbahçe- Sturm Graz hazırlık maçı canlı izle

A24.com.tr » spor » Fenerbahçe- Sturm Graz maçı ne zaman, Fenerbahçe- Sturm Graz hazırlık maçı canlı izle
Fenerbahçe- Sturm Graz maçı ne zaman, Fenerbahçe- Sturm Graz hazırlık maçı canlı izle

Fenerbahçe'nin Avrupa arenasına hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in 3. Ön Eleme turunda eşleştiği Sturm Graz maçı ne zaman oynanacak? Maç canlı izlenebilecek mi? İşte detaylar...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde başarı parolasıyla sürdüğü hazırlıklarının mevyesini Sturm Graz karşısında yemek istiyor. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinde Avusturya ekibi ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına başladı. Avrupa Kupası'nda bir sonraki tura yükselebilmek için rakibi Sturm Graz'ı devirmek zorunda olan Sarı Lacivertli ekip, rövanşı ise ağustos ayında oynayacak. Peki, Fenerbaçe Sturm Graz maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

enerbahçe Sturm Graz maçı ile Avrupa Ligi yolculuğuna yön verecek olan Sarı Lacivertli temsilcimiz, ilk maçı alabilmek için deplasmana, Avusturya'ya yolculuk edecek. Sturm Graz'ın evinde galibiyet mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, bu mücadeleden avanatajlı bir şekilde dönmeyi amaçlayacak. Peki, Fenerbahçe Sturm Graz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

MAÇ, ÖZEL KALANDA MI YAYINLANACAK?

Temsilcimiz Fenerbahçe, 27 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'da Avusturya ekibi Sturm Graz ile UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçına çıkacak. Sturm Graz Fenerbahçe mücadelesi Beinsports'tan canlı yayınlanacak. Rövanş maçı ise 3 Ağustos tarihinde oynanacak.

RAKİBİ TANIYALIM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Avusturya ekibi Sturm Graz oldu. Sturm Graz ile ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü deplasmanda; rövanş maçını ise 3 Ağustos Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağız.

İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde Takımımızın rakibi Avusturya ekibi Sturm Graz ile Karadağ takımı Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi olmuş, iki takım arasındaki ilk maçı Avusturya ekibi kendi evinde 1-0 kaybetmişti.
Karadağ'ın başkenti Podgorica'da oynanan rövanş maçında Avusturya temsilcisi, 33. dakikada Thorsten Röcher ve 39. dakikada Philipp Zuleckner'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında 46. dakikada Deni Alar ile farkı 3'e çıkaran Sturm Graz, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi oldu.
Teknik direktör Franco Foda yönetimindeki Sturm Graz, 2017-2018 sezonunda Avusturya Bundesliga’daki ilk maçını 23 Temmuz Pazar günü St.Pölten ile kendi evinde oynayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Avusturya temsilcisi Sturm Graz, 2000'li yılların başında yakaladığı başarılı performansın son senelerde uzağında kaldı.

Sarı-lacivertlilerin rakibi Sturm Graz, 1974 yılına başladığı Avrupa kupalarında bugüne dek 120 maça çıktı.

En büyük başarılarını Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda (1975-1976) ve UEFA Kupası'nda (1983-1984) çeyrek final oynayan Avusturya temsilcisi, 2000'li yılların başında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçlarla dikkati çekti.

UEFA Kupası şampiyonu olan Galatasaray'la 2000-2001 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında eşleşen Sturm Graz, iyi bir performans ortaya koydu.

Galatasaray'ı sahasında 3-0 yenip İstanbul'da 2-2 berabere kalan Sturm Graz, Rangers ve Monaco'nun da olduğu gruptan lider olarak üst tura yükseldi. Avusturya ekibi, bir sonraki grup aşamasında ise Valencia, Manchester United ve Panathinaikos'un olduğu grupta 3. olarak çeyrek finalin kapısından döndü.
Sturm Graz, 1998-2001 yılları arasında 3 sezon üst üste UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında yer aldı.

Avusturya temsilcisi son yıllarda ise Avrupa'da iyi bir performans ortaya koyamıyor. Sturm Graz, 2011-2012'de UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer aldıktan sonra, bu organizasyona 2013-2014 ve 2015-2016'da ön eleme turunda veda etti.  


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler