A24.com.tr » medya » Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı Star TV yeni bölüm tanıtım videosu

Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı Star TV yeni bölüm tanıtım videosu

Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı Star TV yeni bölüm tanıtım videosu

Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, bu hafta ekrana gelen 19. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin 20. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki fragman yayınlandı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları 19.bölümünde Sinan ve abisi arasında yaşanan kıskançlık durumunun ikinci plana atılacağını gösterdi. Egemen Ailesi babalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken bebeğin babasız kalması genç kızı gözyaşları içerisinde bıraktı. Düğün gecesinden sonra yalıda fırtınalar arka arkaya kopmaya başlar. Egemen’ler aldıkları ağır darbelerin etkisiyle savrulurken, Ece’nin hali, Hazan ve Fazilet arasında yeni bir krizin fitilini ateşler. Öte yandan, kardeşine destek olmak için yalıda daha çok zaman geçirmeye başlayan Hazan, Sinan ve Yağız arasında yarattığı sessiz gerilimden habersizdir.

FAZİLAT HANIM VE KIZLARI 19. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Mahir Günşıray, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan ve Ecem Baltacı’nın paylaştığı yapım Fazilet Hanım ve Kızları 19.son bölümünde Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir.

Sinan ve Yağız, gazete haberleriyle ilgili gerçeğin peşindeyken yalıya gelen acı haber deprem etkisi yaratır. Egemen yalısı ölüm acısıyla alt üst olur. Egemen kardeşler için babalarının ölümünü kabullenmek kolay olmayacaktır. Yalıyı saran yas, mirasın açıklanmasıyla birlikte yerini büyük bir kaosa bırakır. Ece’nin hamileliği Egemen kardeşlerin üzerine bomba gibi patlarken, Hazan ve Yağız’ın hamilelikle ilgili kapıldığı şüpheler olayların raydan çıkmasına sebep olur.

Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürüklenmektedir. Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir.

YORUMLAR
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel