A24.com.tr » dizi haber » Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm final Star TV son bölüm HD dizi sitesi

Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm final Star TV son bölüm HD dizi sitesi

Fazilet Hanım ve Kızları 13. bölüm final Star TV son bölüm HD dizi sitesi

Star TV’nin kısa sürede sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali yaptı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm ne zaman?

Fazilet Hanım ve Kızları sezon finali ile yaz tatiline girdi.

Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm 17 Haziran akşamı Star TV’de yayınlandı ve kısa süreli de olsa veda nedeniyle sevenlerini üzdü. Fazilet Hanım ve Kızları 13. son bölümde birçok cevaplanmamış soru izleyicileri merakta bıraktı. Sezon finalinde neler yaşandı? Kızının geleceğini kurtarmak için Fazilet gözünü kararttı. Nil’in intiharı ise her şeyi alt üst etti. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm izleme linki.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan gerçeği söylemek için tüm cesaretini toplamışken Nil’in intiharı her şeyi altüst eder. Gerçeği öğrenen ve küplere binen Yağız ve Sinan’ın hesaplaşması sert olur.

Yağız, attığı sürpriz adımla dengeleri değiştirir. Hazan şüphenin pençesindeyken Fazilet ise Ece’yle ilgili bambaşka bir gerçekle yüz yüze gelir. Ece’nin hamileliği, Fazilet’i en büyük kabusuyla karşı karşıya getirirken, Fazilet’in kızını kurtarmak için girdiği yol, sadece Ece’nin değil, Egemen ailesinin de hayatını değiştirmek üzeredir.

Yasin öfkesine yenilip geri dönüşü olmayan bir hata yaparken, Ece, hayatının en zor seçimiyle başbaşadır. Aynı anda Hazan ise kendi seçiminin bedelini ödemek zorundadır.

Hazan’ın ödeyeceği bedelden Yağız ve Sinan’ın payına ne düşecek? En çaresiz anında uzanan yardım eli, Ece’nin kaderini değiştirmeye yetecek mi?

Kızının geleceğini kurtarmak için gözünü karartan Fazilet’in cesareti, hem kızlarının hem de Egemen’lerin felaketi mi olacak?

FAZİLET HANIM VE KIZLARI OYUNCULARI

Fazilet Çamkıran (Nazan Kesal) 1969 Manisa doğumludur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen.

İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamlamasının ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitiren Nazan Kesal, İstanbul'a yerleştikten sonra TV dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı.

1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmaktadır. Ercan Kesal'la evli ve bir çocuk annesidir.

Hazım Egemen (Mahir Günşıray) 10 Ağustos 1960 İstanbul doğumludur. Sinema, tiyatro oyuncusu ve yönetmeni.

Sanatçı Orhan Günşiray'ın oğlu olan Mahir Günşiray, Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü mezunudur. Leeds Üniversitesi, The Workshop Theatre'da yüksek lisans yapıp, Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde sanatta yeterlik yapmıştır.

Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Stüdyosu, Theatre an der Ruhr (Almanya), Tiyatro Ti ve Tiyatro Oyunevi'nde çalışan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almış, Samuel Beckett'in "Film" adlı video filmini yönetmiştir (1985). 1987'den bu yana çeşitli üniversite ve özel eğitim kurumlarında eğitmenlik yapmakta, halen kurucularından olduğu Tiyatro Oyunevi'nde çalışmaktadır.

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi
Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi