A24.com.tr » magazin » Fahriye Evcen kimdir kaç yaşında?

Fahriye Evcen kimdir kaç yaşında?

Fahriye Evcen kimdir kaç yaşında?

Son dönemin en güzel oyuncularından biri olan Fahriye Evcen hakkında tüm bilgiler haberimizde...

Bu akşam Beyaz Show'a konuk olacak olan Fahriye Evcen ile ilgili tüm detaylar haberimizde... Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Necla karakteri ile yıldızı parlayan ardından Burak Özçivit ile başrolde yer aldığı Çalıkuşu dizisi ile de başarının zirvesine ulaşan oyuncu Fahriye Evcen hakkında kariyer ve özel yaşamına dair bilinmeyenler derledik. Ayrıntılar haberimizde…

Almanya Solingen doğumlu olan Fahriye Evcen 1986 yılında doğmuştur. Fahriye Evcen yaşı ise şuan ki yıla göre 29’dur. Fahriye Evcen boyu ise 1,70’dir.

Başarılı genç isimler arasında yer alan Fahriye Evcen ilk olarak Oya Aydoğan’ın bir sabah programına seyirci olarak katılmış ve Oya Aydoğan’ın güzelliği dikkatini çekmiş ve onu seyirci karşısına çıkarmıştır.

Fahriye Evcen ilk dizisi arasında Yaprak Dökümü bulunmaktadır. Dizide müthiş bir performans gösteren Necla karakteri ile karşımıza çıkmış ve milyonlar tarafından sevilerek bu dizi sayesinde ünlü olmuştur. Fahriye Evcen ilk sinema filmi ise Cennet isimli film olmuştur.

Güzelliği ile oynadığı dizilerde hep başrolü kapmış bir isimdir. Fahriye Evcen eğitimi için ise Boğaziçi Üniversitesi tarih bölümünü okuyarak mezun olmuştur.

Fahriye Evcen kimdir kaç yaşında?

Fahriye Evcen sevgilisi Burak Özçivit ile beraber yola çıkmıştır. Artık aşklarını gizlemeyen sevgililer objektiflere sürekli el ele poz vermekte. 2013 ve 2014 sezonu arasında Çalıkuşu isimli dizide sevgilisi Burak Özçivit ile rol almıştır.

2015 yılında ise Aşk Sana Benzer isimli filmde Deniz karakterini oynamıştır. Fimde başrolü Burak Özçivit ile paylaşmıştır.

Fahriye Evcen rol aldığı sinema ve diziler;

Asla Unutma (2005)

Hasret, Songül (2006)

Cennet (2007)

Aşk Tutulması, Pınar (2008)

Yaprak Dökümü, Necla (2006-2010)

Takiye:Allah Yolunda (2010)

Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak (2011)

Yalancı Bahar, Zeynep (2011)

Evim Sensin, Leyla (2012)

Veda, (2012)

Çalıkuşu, Feride (2013-2014)[9]

Kurt Seyit ve Şura (2014)

Aşk Sana Benzer (sinema filmi, Deniz, 2015)

YORUMLAR
  Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı
Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı