A24.com.tr » dizi haber » Ezgi Çelik Söz dizisine dahil oldu, Ezgi Çelik kimdir?

Ezgi Çelik Söz dizisine dahil oldu, Ezgi Çelik kimdir?

Ezgi Çelik Söz dizisine dahil oldu, Ezgi Çelik kimdir?

Geçtiğimiz yayın döneminin sonunda başlamasına karşın büyük bir hayran kitlesine ulaşan Söz dizisine yeni sezonda Ezgi Çelik dahil oldu. Yüzbaşı Songül Yıldız'ı canlandıracak olan Ezgi Çelik kimdir?

Söz dizisine kadın komutan rolünde oyuncu Ezgi Çelik dahil oldu. Ezgi Çelik, geçen günlerde diziden ayrılan Atakan Arslan'ın yerine geldi

Pazartesi günleri Star TV'de ekranlara gelen asker dizisi Söz, kadrosunu genişletmeye başladı. Diziye kadın komutan rolünde Ezgi Çelik dahil oldu.

YAVUZ KOMUTAN'A ARTIK O EŞLİK EDECEK

Geçen günlerde Atakan Arslan'ın diziden ayrıldığı haberleri gelmişti. Atakan'ın yerine kadın komutan geldi. Yavuz komutana artık Ezgi Çelik eşlik edecek.

Ezgi Çelik, Yüzbaşı Songül Yıldız karakterine hayat verecek. Eğitim subayı olan Yüzbaşı Songül, Türk kadınının asker olarak ne derece güçlü ve disiplinli olabileceğinin en önemli örneklerinden biri olurken, 'Özel Kuvvet Timi'ni de en zorlu şartlarda sınayacaktır. 

EZGİ ÇELİK KİMDİR?

 1984 doğumlu olan oyuncu M.S.Ü Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir Çocuk Sevdim, Bu Kalp Seni Unutur mu, Gurbet Kuşları, Kara Yılan adlı dizilerde de önemli rollerde yer almıştır.

Oyuncu daha önce, Arka Sokaklar, Asi, Şubat, Ben de özledim ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol aldı.

YORUMLAR
  Düzenli tüketildiğinde boy uzamasını sağlayacak besinler
Düzenli tüketildiğinde boy uzamasını sağlayacak besinler