A24.com.tr » magazin » Eylül ayında Tarık Akan ağır bastı

Eylül ayında Tarık Akan ağır bastı

Eylül ayında Tarık Akan ağır bastı

Medya Takip Merkezi (MTM), her ay düzenli olarak hazırladığı medya raporunu yayınladı. Magazin gündemi eylül ayında Türk sinemasının efsane oyuncularından Tarık Akan'ın ölüm haberiyle sarsıldı.

Medya Takip Merkezi’nin, Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Eylül ayı raporuna göre, sanatçı Tarık Akan’ın vefatı, 13 bin 516 habere konu oldu. 66 yaşındaki usta aktörün tüm hayatı ayrıntılarıyla basında yer alırken, son yolculuğuna ise binlerce seveni tarafından uğurlandı.

Basında 3 bin 675 haberle yer alan Megastar Tarkan, Harbiye Açıkhava’da Eylül ayında verdiği konserlerle sevenleriyle buluştu. Ünlü popçu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşırken, sahne performansıyla da adından sıklıkla söz ettirdi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, listenin üçüncü sırasında 3 bin 28 haberle yer aldı. Başarılı yapımcı, adından söz ettiren programlarıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, jüri koltuğunda Sibel Can’ın da yer aldığı “O Ses Türkiye”nin tanıtımını Instagram sayfasından paylaştı. Diğer yandan Ilıcalı’nın, ilk eşinden dünyaya gelen büyük kızı Banu Ilıcalı dünyevine girdi. Nikâh töreni ve düğün yemeğine sanat ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Listenin dördüncü sırasında bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 3 bin 21 habere konu edildi. Bir süredir sürpriz aşklarıyla gündeme gelen Cem Yılmaz ve Ebru Şallı çiftinin ayrıldığı iddiaları basında yer aldı. Diğer yandan ünlü komedyenin Acun Ilıcalı ile aynı karede poz vermesinin ardından, fotoğrafın 'Bir dahaki buluşma Dominik'te' notuyla paylaşılması üzerine, Cem Yılmaz’ın Survivor’a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Listenin beşinci sırasında 2 bin 153 haberle Atilla Taş yer alırken, altıncı sırada Ebru Gündeş 2 bin 92 haberle basında yer aldı. Gündeş, eşi Rıza Zarrab ile boşanma sürecine girerken, “O Ses Türkiye” yarışma programına da bir süre katılmayacağını açıkladı.

Türk Halk Müziği’nin bestecisi ve söz yazarı olan halk ozanı Neşet Ertaş, 4. ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmayarak özlemle anıldı. Ertaş, bin 901 haberle listenin yedinci sırasında yer aldı.

Listenin devamında ünlü popçu Demet Akalın, Emel Sayın ve Ebru Şallı listenin devamında yer alan isimler arasındaydı. 

YORUMLAR
  Hadise kendi saçından kaş ektirdi
Hadise kendi saçından kaş ektirdi