A24.com.tr » medya » Esra Erol'dan flaş izdivaç kararı

Esra Erol'dan flaş izdivaç kararı

Esra Erol'dan flaş izdivaç kararı

Yeni yayın döneminde sona erip ermeyeceği uzun süre tartışılan izdivaç programları konusunda flaş gelişme. İnstagram hebasından bir video paylaşan Esra Erol, tartışmalara noktayı koydu.

RTÜK tarafından onlarca uyarıya ve yüz binlerce TL cezaya rağmen evlilik programları tahtını korudu. Esra Erol'un ATV'deki programının da sona ermesi beklenirken flaş bir gelişmeyle programın yeni yayın döneminde de ekranda olacağı anlaşıldı.

ATV ekranlarında Esra Erol’un sunduğu izdivaç programı devam kararı aldığını yeni sezonda kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Ekibin Instagram hesaplarından video paylaşarak İzdivaç programının yakında başlayacağını duyurdu. Böylece, evlilik programının kaldırılmayacağı da anlaşıldı.

RTÜK, geçtiğimiz günlerde uzun dönemdir tartışılan evlilik ve izdivaç programlarıyla ilgili tek tek kanallarla görüştü. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir düzenlemeye tabi tutulan programların çocukların televizyon izlediği saatlerde yayınlanamayacağına dair kural getirilmişti. 

YORUMLAR
  2017'nin en iyi fotoğrafları
2017'nin en iyi fotoğrafları