A24.com.tr » magazin » Esra Erol'da Pamuk bir anda yere yığıldı

Esra Erol'da Pamuk bir anda yere yığıldı

Esra Erol'da Pamuk bir anda yere yığıldı

Esra Erol'un gedikli gelin adaylarından biri olan Pamuk Pars, damat adayının evlenme teklifi sırasında bir anda baygınlık geçirerek yere yığıldı. Pamuk Pars kimdir?

 Esra Erol izdivaç programında gelin adayı Pamuk, gelen evlenme teklifinin ardından bir anda yere yığılarak baygınlık geçirdi.

Esra Erol 26 Mayıs Atv Son Bölümde Pamuk Tarık'ın evlenme teklifi sırasında kendinden geçerek bayıldı. Stüdyoda bayılan Pamuk'a acil müdahalede bulundu. Pamuk kendisne geldikten sonra heyecandan böyle bir durumun gerçekleştiğini söyledi

ESRA EROL PAMUK 26 MAYIS CANLI YAYININDA BAYILDI

Esra Erol 26 mayıs canlı yayında Pamuk Evlenme teklifi yapıldığı sırada aniden bayıldı. Pamuk'un bayılması sonrasında yayın aniden kesilerek önce tanıtıcı girdi daha sonra ise reklam arası verildi. Esra Erol ve locadaki herkes Pamuk'un baylması sonrası büyük bir şok yaşasa da sahnede ilk müdahalesi yapıldı. Esra Erol olanlara bir türlü inanamadığını söylesede Pamuktan hislerini açıklamasını istedi.

Pamuk kısa bir süre sonra kendine geldi ve tekrar canlı yayna çıktı. Canlı yayna döndükten sonra Pamuk çok heyecanlı olduğunu ve bu yüzden bayıldığını anlattı. Ayrıca sabahtan beri hiç birşey yemediğini bayılmasında bununda etkisi olduğunu söyledi. Uzun bir süredir rejim yaptığını ve bununda etkisinin olduğunu açıkladı. Tarık'ta evlenme teklifi yaptığı zaman evet cevabını beklerken böyle bir olayın yaşanması sonrası şoku uzun bir süre üstünden atamadı

YORUMLAR
  Son yıllarda çekilmiş İşte O An dedirten en iyi kareler...
Son yıllarda çekilmiş İşte O An dedirten en iyi kareler...