A24.com.tr » magazin » Esra Erol yayına bağlandı, Zuhal Topal şok oldu!

Esra Erol yayına bağlandı, Zuhal Topal şok oldu!

Esra Erol yayına bağlandı, Zuhal Topal şok oldu!

Esra Erol'dan Zuhal Topal'a yayına bağlanarak bomba sözler sarfetti. Zuhal Topal, bu sözler karşısında umduğunu bulamadı.

 Esra Erol'dan Zuhal Topal'a yayına bağlanarak bomba sözler sarfetti. Zuhal Topal, bu sözler karşısında ne söyleyecek merak konusu oldu. İLGİLİ HABER Irmak bebeğin ölüm nedeni ne? Irmak bebeğin ölüm nedeni ne?

İzdivaç programını bırakacağı öne sürülen Esra Erol, canlı yayına bağlandı. Programının önceki gün yayınlanan bölümünde "O kadar yoruldum ki. Bundan sonra çıkıp bir şeyler anlatma gibi bir durumum yok.

Bu program olur, olmaz. Dün çok önemli bir karar aldım. Teşekkür ediyorum bu kararımı destekleyen genel müdürüme. O kararın ne olduğunu, yakında göreceksiniz" şeklinde ifadeler kullan

Esra Erol'un bu sözleri veda mı ediyor sorularını akıllara getirmişti.

PROGRAMI BİTİRMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlanan Esra Erol, çok konuşulan iddiaya yanıt verdi. Bir sosyal sorumluluk projesinde görev alacağını belirten Erol, "Öyle bir şey yok. Allah'a çok şükür ki hepsini aynı anda yapacak enerjim var. Yaptığım işin arkasındayım. Üzerine daha güzel şeyler koyma düşüncesindeym" şeklinde konuştu.

"ADAYLAR KANAL DEĞİŞTİREMEYECEK"

İzdivaç programında adayların kanaldan kanala geçmeleri konusuna da açıklık getiren başarılı sunucu, "O konudan herkes şikayetçi. Ancak bundan sonra öyle bir şey olmayacak" dedi.

 Kendi programında en son bir açıklama yapan Esra Erol, daha sonra Zuhal Topal'la centilmenlik anlaşması yaptıklarını açıklamıştı.

İşte programındaki o açıklama:

YORUMLAR
  Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?