A24.com.tr » medya » Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı ve özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı ve özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı ve özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58. bölümünde Handan'nın İlyas'ın mekanının önünde vurulmasının ardından ölüp ölmeyeceği merak konusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler olacak?

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Handan'ın silahla vurulmasının ardından gerilim iyice arttı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, Fahri'ye sıkılan kurşunlardan aleyhine el kaldıran masa üyelerini sorumlu tutar. Yine de planlarını yalnızca kendisini düşünerek yapmaz. Nitekim Hızır kaybederse herkes kaybedecektir. Silahlarını örgüte satıp O'nu devre dışı bırakmak isteyen Ercüment'i öldürme niyetindedir. İlk hamlesi Servet'in açgözlülüğünden faydalanarak Mert'e tuzak kurmak olur. Hızır ne kadar tehlikeli bir oyunun içinde olduğunun farkındadır. CIA ile restleşmeye hazırdır ve yanındakileri korumak adına planlarını açık etmez. İlyas bu aşamada devre dışı bırakıldığı için oldukça rahatsızdır. Bir taşla iki kuş vurma niyetinde olan CIA, Suzi üzerinden oyun kurarak Davut ve Nevzat'ı bitirmeyi amaçlar.

Masa üyelerinin Hızır'a olan öfkesi geçmemiştir; özellikle de Tipi'nin. Kan davasına dönen hikayenin sonu herkesi şaşırtacaktır.

YORUMLAR
  Diriliş Ertuğrul dizisindeki karakterlere can veren oyuncular kimdir? Rolleri nelerdir?
Diriliş Ertuğrul dizisindeki karakterlere can veren oyuncular kimdir? Rolleri nelerdir?