A24.com.tr » medya » Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı çıktı- Özer ve Özkan'ın öldürülmesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı çıktı- Özer ve Özkan'ın öldürülmesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı çıktı- Özer ve Özkan'ın öldürülmesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yine çok güzel.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. İzleyicilerin oldukça beğenisini kazanan heyecan dolu dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam şoke eden dakikalar yer aldı. Son bölümde izleyiciler adeta nefeslerini tuttu. Yayınlanan bölümde Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya huzur getirmedi. Arkasında bıraktığı ortağı Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı olacağını gösterdi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Hızır aldığı büyük riskin bedelini nasıl ödeyecek merak konusu olurken, Ünal 'beni öldürmemekle çok büyük hata yaptın' diyerek Hızır'a nasıl bir sıkıntının içine düştüğünü en net hali ile anlatıyor.

Son bölümde Özer ve Özkan'ın öldürülmesinden sonra neler değişeceği ise merak konusu olurken, Suzi işleri karıştırmaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

YORUMLAR
  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...